Join the CommUnity!

Ben jij lid geweest van VV Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij maakt deel uit van een lange, mooie VV Utrecht-geschiedenis. Opgericht in 1986 maar met roots tot aan 1946 is VV Utrecht inmiddels één van de grootste volleybalverenigingen van Nederland. Draag jij die mooie vereniging een warm hart toe? Blijf jij graag op de hoogte van haar ontwikkeling? Lijkt het je leuk om af en toe herinneringen op te halen met andere oud-clubgenoten?

Join the CommUnity!

De CommUnity is de naam van de groep oud-leden van VV Utrecht die recent is opgericht. We houden je graag op de hoogte van het reilen en zeilen van de club, organiseren oud-leden borrels en nodigen je graag uit voor bijzondere mijlpalen zoals lustrumactiviteiten of topwedstrijden. Wil jij je aansluiten? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. https://forms.gle/Q2BYAAJVjjfQF27c9

Sharing is caring

Een borrel wordt nog leuker als je daar oud-teamgenoten tegen komt. Deel daarom dit bericht in je netwerk, op facebook en in oude whatsapp groepen, zodat we zoveel mogelijk oud-leden bereiken!

Tot snel!