Super Saturday - 12 maart

Aankomende zaterdag is het dan zo ver! De langverwachte Super Saturday staat voor de deur en wij kunnen niet wachten voor deze super gezellige sportieve dag. Maar wat is er nou allemaal te doen op Super Saturday?

Zoals voorgaande jaren organiseren wij weer de taartenbakwedstrijd Heel VVU Bakt. De zorgvuldig geselecteerde jury zal alle deelnemende taarten beoordelen op basis van vorm, originaliteit en - uiteraard - smaak. Bak je met je teamgenoten de lekkerste taart, dan strijk je niet alleen met de eer, maar win je ook een door Heren 1 verzorgde training. De taarten zullen op de dag zelf verkocht worden en de opbrengsten komen ten gunste van onze lustrumactiviteiten. De taartencreaties kunnen op de dag zelf afgeleverd worden bij de stand.

Ook dit jaar is er op Super Saturday weer een TOTO. Je kunt nu alvast beginnen met het voorspellen van de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1! Met jouw deelname steun je de club en maak je kans op een van de vette prijzen. De hoofdprijs voor de beste voorspeller is een King of the Court skybox bij de volgende editie in Utrecht. Via deze link kan je je voorspelling invullen: https://forms.gle/KFrPQD4V61awi1qz5

Bij een dag als deze kan de stand van Volleybaldirect.nl niet ontbreken. Want eerlijk is eerlijk: we zijn allemaal wel toe aan wat nieuwe volleybalkleding. Van sokken tot shorts, van volleybalschoenen tot kniebeschermers en nog veel meer kun je aankomende zaterdag bij de stand van Volleybaldirect.nl terecht. Van 11:00 tot 17:00 kan je hier terecht voor deskundig advies en kan je volleybalkleding passen en proberen. Bevalt het? Dan kan je meteen bestellen en het thuis laten bezorgen. Ideaal!

De dag sluiten we uiteraard af met een oldschool Y2K feestje in de heksenketel. Na de wedstrijd van Dames 1 staat de enige echte DJ Vincent voor jullie klaar om de beste hitjes te draaien, en kunnen we feesten tot in de late uurtjes (02:00 uur). Dus ren naar de zolder om je denim broekpak en choker af te stoffen, laat je inner destiny’s child naar buiten komen and prepare yourself voor een heerlijk feestje in onze oude vertrouwde Heksenketel!

Zien we jou ook op zaterdag 12 maart? Deze wil je niet missen!

Tot dan, de Super Saturday commissie.