Dames 1 naar de bekerfinale!

Afgelopen donderdag heeft Dames 1 de zinderende halve finale van de beker gewonnen van Apollo 8. Hierdoor hebben wij als club voor het eerst in de geschiedenis de finale van de nationale beker bereikt! Van deze finale maken we graag een dag om nooit meer te vergeten.

Deze dag vieren we graag samen met jou
Op maandag 18 april (tweede paasdag) vertrekken we met supportersbussen naar Ede voor de bekerfinale tussen Booleans/VV Utrecht en Sliedrecht. Let op, meld je snel aan wat de kaarten zijn bijna uitverkocht (update: helaas zijn er momenteel geen kaarten meer, via dit formulier kun je je opgeven voor de wachtlijst. We doen er alles aan om nog meer tickets te bemachtigen) . Aanmelden via dit formulier of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

• De bussen vertrekken om ca. 13.30 vanaf de Galgenwaard. Rond 19.30 zijn we weer terug in Utrecht.
  • De kosten bedragen € 25,-. Je krijgt hiervoor een toegangsticket, de busreis en een goodiebag waarmee je onze dames extra goed kan aanmoedigen.

Liever op eigen gelegenheid naar Ede?
Je kunt bij de Nevobo tickets bestellen via deze link

Lijkt het jouw leuk om een klein steentje bij te dragen aan deze mooie dag?
We zoeken nog 2 a 3 enthousiaste vrijwilligers die willen ondersteunen bij het registreren van de aanmeldingen en het bijhouden van de presentielijst. E-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als jij wil helpen.

We zien jullie graag op tweede paasdag!