Einde seizoen 21/22, Start seizoen 22/23

Het seizoen zit er bijna op. Sommige teams spelen nog wedstrijden waar andere al klaar zijn. De laatste reguliere competitieronde is op 21 mei. De TC is druk bezig met de indelingen voor komend seizoen en Krommerijn opent de deuren om weer te gaan beachvolleyballen. In dit bericht vind je alle info m.b.t. het einde van dit seizoen en de start van komend seizoen.

Einde seizoen en start nieuwe seizoen
De zalen zijn gehuurd t/m dinsdag 30 mei. Tot dan zal er ook volgens het reguliere trainingsschema getraind worden. Na 30 mei stopt het zaalseizoen en wordt er niet meer getraind, we zien je dan graag terug op de beachvelden.

Voor seizoen 2022-2023 starten de trainingen voor senioren in week 33 (15-21 augustus) en de trainingen voor de jeugd in week 34 (22-28 augustus). Zodra het trainingsschema voor komend seizoen definitief is, wordt het schema gedeeld op de website en via de aanvoerdersapp.

Teamindelingen

De TC zal uiterlijk 12 juni de concept teamindelingen afronden en via de mail verspreiden.
Uiterlijk 25 juni is de definitieve teamindeling rond en wordt deze gedeeld.

Inleveren materialen
Het einde van het seizoen betekent ook het inleveren van materialen en kleding. Dit geldt zowel voor de jeugd als voor de senioren. Op dinsdag 31 mei staan de commissies van 19:00 tot 21:00 voor je klaar in de Galgenwaard om alles in te nemen. Let op, kleding en materialen worden gecontroleerd, en vervangen waar nodig. Dus ook al blijf je in hetzelfde team volgend jaar, de materialen en kleding moeten wel ingeleverd worden. Wij vragen iedereen om zorgvuldig om te gaan met alle spullen. Mocht er iets kwijt zijn dan kan er een boete opgelegd worden. Mocht je vragen hebben over het inleveren, neem dan contact op met de desbetreffende commissie.

Digitale spelerspas vanaf seizoen 22/23
Het inleveren van de spelerskaarten hoeft dit jaar niet. Met ingang van het nieuwe speelseizoen gaat de Nevobo over op digitale spelerskaarten. De fysieke spelerskaart, het vertrouwde pasje, behoort dan dus tot het verleden.

Is jouw huidige pasfoto op jouw fysieke spelerskaart verouderd? Dan is het verstandig om een nieuwe, actuele pasfoto aan te leveren bij onze ledenadministratie. Het aanleveren van je foto kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden of opzeggen
Normaal gesproken dient het lidmaatschap voor 1 juli te zijn opgezegd. Vanwege de verlenging van het seizoen en de teamindelingen die pas medio juni klaar zijn, is deze termijn verlengt naar uiterlijk zondag 17 juli. Alle info over aan- en afmelden bij VV Utrecht vind je hier.