Diner Rouler

Laatst gewijzigd:

Vond je Diner Rouler afgelopen november ook zo gezellig en kijk je al weer uit naar de volgende editie? Of kon je er helaas niet bij zijn, maar had je het eigenlijk niet willen missen? Op vrijdag 20 april organiseren we nog een keer een Diner Rouler als afsluiting van dit seizoen.

Voor wie helemaal bekend is met het concept, en weer zin heeft om er bij te zijn, schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Laat even weten met wie je kookt, in welk team jullie zitten, op welk adres jullie gaan koken en wat je echt niet lust.

Voor wie nog iets meer wil weten: je schrijft je in met z’n tweeën en samen worden jullie ingedeeld om een voor-, hoofd- of nagerecht te maken. Twee andere koppels komen bij je langs om mee te eten en voor de andere twee gangen ga je bij weer andere koppels eten waar ook weer nog een ander koppel bij aansluit. Kortom, een gezellig etentje met veel verschillende VV-Utrecht-ers en na het eten nog even nakletsen op de uitbuikborrel!

Laat ons voor 8 april weten dat je er bij wil zijn en je krijgt van ons zo snel mogelijk daarna meer informatie.

Hopelijk tot dan!

Tjarda en Leonie (D5)

 

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn