Vlog van de voorzitter

Voorzitter Sam van Ling blikt terug op 2019 en kijkt vooruit naar 2020. In een stijl die inmiddels schaamteloos wordt gekopieerd door de koning en de paus ;-)

Blog van de Voorzitter: Samen

Na het harde werk van afgelopen maanden is het zaalseizoen weer echt begonnen! De eerste punten zijn behaald en met de start van het nieuwe seizoen worden de resultaten van vele vrijwilligersuren eindelijk voor iedereen zichtbaar. Het meest in het oog springend zijn natuurlijk de prachtige nieuwe shirts, met op deze shirts soms namen van nieuwe sponsors die zich aan vv Utrecht hebben verbonden. Daarnaast is het aantal teams wederom uitgebreid, zijn deze teams ingedeeld, voorzien van een trainingstijd en de benodigde materialen. Nieuwe vrijwilligers zijn benaderd, in een commissie gestart en we kijken vol verwachting uit naar het eerste feestje en het al geplande Diner Rouler! 

Blog van de voorzitter

Samenwerking

Als bestuur van VV Utrecht zijn wij natuurlijk druk bezig met interne ontwikkelingen. Hoe kunnen we het vrijwilligersbeleid nog beter vormgeven? Wat betekenen eventuele extra jeugdteams voor de organisatie van de thuisdagen? Hoe zorgen we er voor dat er voorzichtig met al het materiaal (ballenkarren!) wordt omgegaan? En hoe geven we nog meer jeu aan het entertainment rondom de wedstrijden van de eerste teams?

Welkom!

Het is nu juli 2018. Inmiddels zijn we allemaal (op een enkel team na) ruim een maand gestopt met trainen in de zaal. De zomerperiode is duidelijk aangebroken, want ook hier in Nederland hebben we een paar mooie zonnige weken achter de rug. En dat is ook het moment dat iedereen steevast vraagt: “Het is zeker wel lekker rustig zo hè, dat je niets hoeft te regelen voor het volleybal enzo?”