Welkom!

Laatst gewijzigd:

Het is nu juli 2018. Inmiddels zijn we allemaal (op een enkel team na) ruim een maand gestopt met trainen in de zaal. De zomerperiode is duidelijk aangebroken, want ook hier in Nederland hebben we een paar mooie zonnige weken achter de rug. En dat is ook het moment dat iedereen steevast vraagt: “Het is zeker wel lekker rustig zo hè, dat je niets hoeft te regelen voor het volleybal enzo?” 

En laat ik jullie daar nu even uit de droom helpen. Net als veel vrijwilligers binnen onze vereniging, zijn wij als bestuur ook nu nog druk met van alles. Met name om de start van het komende seizoen weer zo goed mogelijk te laten verlopen. 

De materiaalcommissie is bijvoorbeeld druk bezig met het inventariseren en bestellen van nieuw materiaal. Het wedstrijdsecretariaat met het inplannen en rondkrijgen van alle wedstrijdschema’s. De technische commissies, de V-factor, et cetera. En ook wij als bestuur blijven ook tijdens de zomer gewoon iedere drie weken vergaderen. Al is het soms wel in een andere omgeving (lekker in de tuin!). 

Omdat sommigen van ons ook op vakantie zijn, nemen we hier en daar ook nog wat taken van elkaar over. Zo heb ik een tijdje terug de laatste hand gelegd aan de welkomstbrieven voor alle nieuwe leden. Een jaarlijks terugkerende taak, om te zorgen dat deze weer helemaal up to date zijn! Onze ledenadministrateur Folke (nog zo’n zomerse topper!) kan er weer mee aan de slag. 

Het aanpassen van die brieven is natuurlijk een leuk klusje om te doen. Want wat is er leuker om nieuwe leden binnen de club te verwelkomen? Dus daarom ook via deze weg: welkom nieuwe leden bij VV Utrecht! 

En over het verwelkomen van nieuwe leden gesproken; daar heb ik nog wat achterstallig onderhoud te doen. 

Op maandag 23 april vond de halfjaarlijkse ALV plaats. Behalve het presenteren van verschillende beleidsstukken, werden daar ook enkele bestuursleden geïnstalleerd. Evelien Rauwerdink-Nijland en Feiko de Jager namen plaats in het bestuur; respectievelijk als Operationeel Directeur en Directeur Verbinding. Welkom in het bestuur Evelien en Feiko! 

Tevens was dit een extra bijzondere ALV, aangezien wij als bestuur een voordracht deden om Bram Ronnes te benoemen tot Erelid van VV Utrecht. Nadat ik namens het bestuur een voordracht mocht voorlezen, stemde de ALV unaniem in met deze benoeming. Zeer verdiend gezien wat Bram allemaal heeft betekend voor VV Utrecht. Dus: welkom Erelid Bram Ronnes! 

Tot slot nog iets op voorhand. Uit betrouwbare bron weet ik dat de V-factor commissie weer bezig is met het inventariseren van de vacatures en de opzet van de VV=U actie. Ik kijk er naar uit om in september vele van jullie te mogen verwelkomen als actief lid van VV Utrecht!