Weblog 11 februari 2013

Goede acties

Het lijkt erop dat VV Utrecht na de winterstop goed uit de startblokken is geschoten. Ik heb het niet alleen over de sportieve prestaties, maar wil aandacht vragen voor alles wat naast het sportieve element wordt georganiseerd. H6 heeft een goede actie ondernomen door interviews en filmpjes met spelers (en een verdwaalde voorzitter) op de website te plaatsen.

Ze hebben hun initiatief een paar maanden geleden geinitieerd met een enkel filmpje in de marge van het internet en nu naar een veelbelovend experiment doorgetrokken. En dat op een geestige, brutale en uitdagende manier, waar ik nog veel van hoop te zien.

Een ander mooi project is het vernieuwen van de website door onze eigen webmasters Arjaan Peree en Fred Peek. De twitterbalk op de voorpagina van onze website is sinds de introductie een hit. Op dit moment zijn beide heren bezig met het interactief maken van de teampagina’s wat gaat leiden tot een veel effectiever gebruik van de VV Utrecht website. Op het serieuze vlak is een aantal ouders bezig met het ontwikkelen van vertrouwensbeleid voor de jeugd. Op de voorjaars-ALV in mei bespreken we hun voorstel om dit belangrijke beleid vorm te geven. Veiligheid voor de jeugd die bij ons komt sporten. Ook dat hoort bij een grote club. Verder een greep uit enkele recente activiteiten: diner rouler, minitoernooien voor de jeugd en aanstaande zaterdag een feest samen met de studenten van Protos.

Genoeg om trots op te zijn, en aan te blijven werken. Laten we ook aan de rest van Utrecht zien dat we goed bezig zijn: stem voor 17 februari op onze troef Jos van Hout, bij de Utrechtse vrijwilliger van het jaar verkiezing! Jos beschikt op eigen kracht over een prima PR machine, maar laten we het daar niet van af laten hangen. Breng je stem uit op: http://www.sportprijs-utrecht.nl/sportvrijwilliger_josvanhout.html.

Als laatste wil ik graag stilstaan bij het vertrek van een zeer gewaardeerde relatie: Mark Driessen van onze kantine de Heksenketel. Hij gaat een eigen restaurant starten in Zeist. Mark, dank voor vele jaren goede samenwerking en veel succes met la Collina!

Ernst