Bedrijventoernooi 2022

Laatst gewijzigd:

Inschrijving geopend voor de 11e editie van het Bedrijventoernooi!

Zijn jij en je collega’s klaar voor het Bedrijventoernooi van VV Utrecht? Na twee jaar afwezigheid gaat het bedrijventoernooi namelijk weer door. Bedrijven uit Utrecht (en uit de wijde omtrek: van Capelle a/d IJssel tot Arnhem!) gaan in deze 11e editie de strijd weer aan op dit gezellige toernooi.

Het toernooi vindt plaats op vrijdag 17 juni 2022 in Sportcentrum Galgenwaard Utrecht van 15.30 tot 21.00. Als jouw team zich heeft aangemeld, stoomt een van onze topvolleybalsters uit Dames 1 jullie klaar met een gezamenlijke warming-up. Daarna starten de voorrondes om te bepalen op welk niveau de teams de eindrondes gaan spelen. Op elk van de drie niveaus kan jouw team kampioen van Utrecht worden… Halen jullie de finale? 

Om de dag ook knallend af te sluiten is er een buffet en tijd voor een drankje met de andere deelnemers. Zie de video hieronder voor een sfeerimpressie! Enthousiast? Dan zien we de aanmelding van jouw team graag tegemoet! 

Kosten voor deelname zijn € 295,- per team (bestaand uit acht leden). Het buffet en de eerste twee consumpties zijn bij de prijs inbegrepen. Verzamel je collega’s en schrijf snel in

Programma

15.30-15.45 uur aanmelding
15.45-16.00 uur gezamenlijk warming-up
16.00-18.30 uur poulefase
18.30-19.30 uur kruisfinales
vanaf 19.00 uur buffet en prijsuitreiking

Vragen? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En volg onze Facebookpagina voor alle nieuwtjes over het toernooi. Hopelijk zien we jullie de 17e!