VVU is een groeiende en bloeiende vereniging met een stevig fundament, hier is de afgelopen jaren veel in geïnvesteerd. VVU is klaar voor de volgende stap en heeft als doelstelling om op korte termijn met het eerste damesteam te promoveren naar de Eredivisie en hier een vaste waarde te worden. Om dit te bewerkstelligen heeft VVU een businessclub: de Business Sport Club 030. Een netwerkgezelschap voor alle sport-geïnteresseerde personen, organisaties en bedrijven in en rondom Utrecht, die VVU willen steunen om met Dames 1 de Eredivisie te bereiken.

Per jaar organiseert VVU voor de leden van Business Sport Club 030 drie netwerkevents. Op elke bijeenkomst zullen drie interessante personen uit de sportwereld indrukwekkende verhalen vertellen en zorgen voor inspiratie! Aansluitend bezoeken we een sportwedstrijd, vanzelfsprekend inclusief smakelijke catering en de mogelijkheid om te netwerken.

De eerste bijeenkomst vond plaats op zaterdag 18 januari 2020 in sporthal De Galgenwaard. Deze was ter introductie van de Business Sport Club 030 gratis toegankelijk voor genodigden en geïnteresseerden en zij kregen drie interessante sprekers te zien: Avital Selinger, bondscoach volleybal; Stef Clement, ex-wielrenner en NOS-commentator - en tegenwoordig recreatief volleyballer bij VVU en Rob Hakvoort, motorracer en ondernemer. Een verslag van deze bijeenkomst leest u hier.

Bent u geïnteresseerd om u bij Business Sport Club 030 aan te sluiten? U bent van harte welkom! Het lidmaatschap voor de Business Sport Club 030 kost voor 2020 nog slechts € 250,- en is geldig voor twee personen voor twee bijeenkomsten, inclusief diner. Wij houden u op de hoogte van de data en sprekers en zorgen weer voor een goed progamma en een mooie ontvangst! U kunt zich aanmelden via het formulier hieronder.