Functieomschrijving Webmaster/IT-commissie

Wat houdt de taak precies in?

De IT-commissie zorgt voor de volgende zaken:

• Ontwerp, bouw en beheer van de website in Joomla.
  • Onderhoud van Sponsorkliks Chrome/Safari extensions
  • Systeem opzetten tbv vrijwilligersregistratie, teamindeling, zaalindeling, wedstrijdschema's etc. Deze info automatisch publiceren op de website.
  • Opzetten van gedeelde agenda's/documenten/mailboxen voor commissies (bv met Google GSuite, Office365)

Wat wordt er van mij verwacht?

Affiniteit met minimaal één van deze onderdelen om dit binnen de commissie op te pakken.

Wat zijn de doelen van deze commissie:

IT-ondersteuning ten behoeve van verenigingsprocessen. Functionerende mailadressen en website.

Hoeveel vergaderingen zijn er gemiddeld:

Ongeveer 4 gezamenlijke vergaderingen. Verder heb je voornamelijk digitaal contact met leden en andere commissieleden.

Hoeveel tijd ben ik hieraan kwijt?

Piek rond de start van het seizoen. Rest van het seizoen maximaal 1 uur per week.

Uit hoeveel personen bestaat deze commissie?

4 of 5

Hoeveel punten kan ik hiermee verdienen?