Welkom bij het inschrijfformulier van het jeugdkamp van VVU 2023! Het jeugdkamp is dit jaar van 16 juni tot en met 18 juni 2023. We vertrekken op vrijdag 16 juni rond 17:00 uur met de bus vanaf de Galgenwaard en zullen op zondag 18 juni rond 16:00 uur retour zijn bij de Galgenwaard.

De inschrijving zal open zijn van 29 maart 2023 tot 1 mei 2023. VOL=VOL!

Nadat de inschrijvingen sluiten, ontvangt iedereen meer informatie over het kamp; waar je aanwezig moet zijn, wat je mee moet nemen etc. Bij vragen mag je altijd mailen naar jeugdkampvvu@gmail.com. Succes met invullen, wij hebben er zin in!

Sportieve groeten van de jeugdkampcommissie, Rense (H8), Maaike (D3), Merel (D8), Annemijn (D3) en Lara (D3)

Over mij
van het jeugdlid dat meegaat
van het jeugdlid
van ouder of verzorger
Bijzonderheden

We willen graag weten of we rekening moeten houden met eventuele bijzonderheden als je meegaat op het jeugdkamp. Graag de volgende vragen hierover invullen.
Er gaat een medisch geschoolde begeleider mee; Lara Verhoeff. Zij is Kinder Intensive Care verpleegkundige. Als je vragen hebt en/of zorgen rondom het gebruik van de medicatie oid, neem gerust contact met haar op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn op het kamp: lara.verhoeff@hotmail.com.

Financiën

De kosten van het weekend bedragen €90,- per kind. Dit bedrag dient uiterlijk 1 juni 2023 overgemaakt te zijn op NL33INGB0001667244 t.n.v. UTRECHT Volleybalvereniging met daarbij in de beschrijving 'Jeugdkamp + naam kind'.
Mocht je onverhoopt op een later moment de inschrijving toch willen annuleren, dan kan dit uiterlijk tot 15 mei 2023 door een mail te sturen naar jeugdkampvvu@gmail.com.

AVG-wetgeving

Foto's die gemaakt zijn op het kamp worden digitaal verstuurd naar de deelnemers van het kamp en kunnen geplaatst worden op de social media van VV Utrecht. Hier kunnen foto's tussen zitten waarop je kind en/of andere kinderen herkenbaar in beeld zijn.

Hiervoor hebben wij expliciet je toestemming nodig. Geef je deze toestemming niet, dan zullen foto's van je kind/kinderen verwijderd worden uit de verzamelde foto's.