Jong&Ouder-toernooi: jeugd geef je op!

Het  jaarlijkse VVU Jong&Ouder-toernooi begint een mooie traditie te worden! Dit jaar vindt het plaats op vrijdag 6 april, van 16:00 tot 18:00 uur in de Galgenwaard. Er wordt gespeeld in mix-teams van 6 tegen 6, met in elk team 3 jeugdleden en hun ouders. Alle jeugdleden, van mini's tot A-jeugd, kunnen zich opgeven met een ouder (of volwassen zus/broer, oom/tante, opa/oma: allemaal leuk)! Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot 2 april. Vermeld er even bij of jij met jouw ouder een beginners- of gemiddeld of gevorderd duo bent. We zien je inschrijving tegemoet - graag tot 6 april!  --  Groeten van de JAC (JeugdActiviteitenCommissie)