Scholentoernooien

Laatst gewijzigd:

 

VV Utrecht organiseert jaarlijks twee toernooien voor basisscholen. Kijk hier het filmpje van 2019. Ook in 2022 zijn ze weer, in Sportcentrum Galgenwaard:
11 mei van 14-17 uur: voor Groep 5-6, CMV-niv. 3*;
18 mei van 14-17 uur: voor Groep 7-8, CMV-niv. 4*.

Inschrijven voor de toernooien kan tot 16 december 2021, en wees er snel bij, want vol = vol (max 30 teams per dag). Inschrijven kan hier.

Gemengde teams, 4 tot max. 6 spelers, meerdere teams per school mogelijk, bijdrage €10,- per team. Voor meer informatie: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De toernooien zijn onderdeel van SchoolMovesVolley, het landelijke kampioenschap voor basisscholen, dat door de Nevobo wordt georganiseerd. De winnaars van beide toernooien kunnen deelnemen aan de Regiokampioenschappen West in mei en de winnaars daarvan gaan naar de landelijke finales, die in juni worden gehouden.

*) CMV staat voor CoolMovesVolley. Dit is de startvorm van volleybal voor kinderen vanaf zes jaar. Ze spelen 4 tegen 4 op een klein veld. In zes niveaus groeien ze van een dynamisch vang-gooi-spelletje naar volwaardig volleybal. Download hier de spelregels van de verschillende niveaus.

 

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn