Van 6 tot 18 jaar kun je bij VVU volleyballen!

Laatst bijgewerkt:

Teams | Als je het leuk vindt om te sporten en heel goed wilt leren volleyballen om zo hoog mogelijk wedstrijden te spelen, dan kan dat bij VVU. En als je dat niet zo belangrijk vindt, maar vooral gezellig met je leeftijdsgenoten wilt samenspelen, dan hebben we ook een team waar jij in past.

Teamindeling | De teamindeling wordt gemaakt door de jeugdcommissie en de trainers. Dat doen zij op basis van een enquête die je zelf invult, in combinatie met beoordelingen van de trainers en scouts. Zij kunnen goed inschatten wat je kunt en hoe snel je leert. Aan het einde van het competitieseizoen (april) wordt de teamindeling voor het nieuwe seizoen gemaakt, die eind mei bekend wordt gemaakt. Jeugdteams die competitie spelen, spelen per seizoen eerst een najaarscompetitie van september tot en met december en een voorjaarscompetitie van januari tot en met april. Teams kunnen wijzigen in de kerstvakantie, dus als jij ambitie en talent hebt kun je bij VVU snel groeien.

Jongste groepen 6-12 jaar: Cool Moves Volley | Volleybal is technisch best een moeilijke sport om te leren. Daarom is er voor kinderen van 6 tot 12 jaar een spelvorm bedacht waarin je spelenderwijs leert volleyballen. Ook bij VVU leer je op deze manier volleyballen. Dit heet Cool Moves Volley en is erg leuk. Het begint met gooi-/vangspelletjes en het eindigt met écht volleybal zoals volwassenen het spelen, met springen en smashen.

Jeugd 12-18 jaar: topteams | In elke leeftijdscategorie hebben we een topteam, in sommige zelfs twee. Deze selectieteams trainen standaard twee keer per week en de grootste talenten uit deze teams trainen vaak nog een derde keer mee bij hogere jeugdteams of zelfs bij senioren. We stimuleren dat spelers met talent in hogere teams extra trainen. Dus als je hogerop wilt, kun je altijd in een ouder team meedoen.

Jeugd 12-18 jaar: recreatieve teams | Als jij volleyballen met vriendinnen of vrienden gewoon gezellig vindt en zelf niet zo nodig een topvolleyballer wilt worden, dan hebben we ook voor jou genoeg leuke teams. Deze teams trainen éénmaal per week. En als je niet in een selectieteam zit, maar juist wel twee keer wilt trainen, vinden we dat heel goed en zoeken we voor jou een plek in een ander team voor een extra training.

Teampagina's | Hier vind je informatie over de diverse jeugdteams van VVUtrecht.
Ben je lid van VVUtrecht en wil je je aanmelden voor je teampagina? Lees dan de registratieprocedure.

Meisjes Jongens Mini's
Meisjes A1 Jongens A1 Mini's 1