Welkom bij de Jeugd van VV Utrecht!

Laatst gewijzigd:

VVU is de volleybalvereniging in de stad Utrecht met een grote jeugdafdeling van ongeveer 250 jeugdleden en rond de 24 competitieteams. Deze afdeling is geweldig aan het groeien, zowel in het niveau van de topteams als in aantal teams. De jeugdafdeling bestaat uit de supermini's (tot 12 jaar) en de C-, B- en A-jeugdteams (tot 14, 16 en 18 jaar). Jeugdspelers die zich sneller ontwikkelen dan hun leeftijdsgenoten kunnen meespelen in oudere categorieën. Zo spelen de meest talentvolle A-spelers en -speelsters (en zelfs sommige B-jeugdleden) al mee met seniorenteams.

Met een enthousiaste jeugdcommissie en zo’n 60 trainers, van wie het merendeel gediplomeerd is, krijg jij alle mogelijkheden om goed en/of gezellig te volleyballen. De jeugd van VVU gaat een mooie toekomst tegemoet!

Lid worden? | Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, geboortedatum en telefoonnummer. Dan nodigen we je uit om een paar keer mee te komen trainen. Dan kun je kijken of volleybal echt zo leuk is als je denkt.

Alles wat je wilt weten | Via het menu Jeugd kun je doorklikken naar informatie over de teams, de trainingen en wat er naast het volleyballen nog meer te doen is (heel veel!). Verder lees je op 'Over VVU' hoe we met elkaar omgaan, op 'Webshop' vind je hoe je aan een wedstrijdshirt kunt komen. Als je iets wilt betekenen in de organisatie, download dan de jeugdmanual. Daarin staan alle functies beschreven.

Andere activiteiten | Naast de Jeugdcommissie staat een zeer actieve Jeugdactiviteitencommissie die allerlei activiteiten voor de jeugdleden organiseert. Zo hebben we het jaarlijkse buddy-toernooi en het Jong&Oudertoernooi, De pietentraining rond sinterklaas bij de mini's, rond oud en nieuw organiseren we het grote Oliebollenmixtoernooi, en aan het eind van het seizoen is er het altijd succesvolle VVU Jeugdkamp. Wil je meehelpen? Heb je een vraag? Je kunt de jeugdactiviteitencommissie  bereiken door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..