Kerstpakket-actie voor VVU en Prinses Máxima Centrum

Laatst bijgewerkt:

VVU vraagt Utrechtse detaillisten en producenten om producten beschikbaar te stellen voor in kerstpakketten. Deze gaat VVU met haar jeugdleden verkopen aan leden, familie en buurt-/stadsgenoten. Op deze manier wil VVU geld ophalen voor eigen sportieve en maatschappelijke ambities, maar ook voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, het nieuwe ziekenhuis dat medio 2018 in Utrecht haar deuren opent.

VVU heeft hoge sportieve en maatschappelijke ambities. Zo willen we onder meer naar de Eredivisie met onze topteams, de beste jeugdopleiding van Nederland worden en al onze trainers goed opleiden. Ook willen we graag andere kinderen helpen, die minder in de gelegenheid zijn om te sporten. Want wij weten als geen ander hoe goed sport is voor de ontwikkeling van een kind.

Medio 2018 opent in Utrecht de nieuwbouw van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Vanaf dat moment worden alle Nederlandse kinderen met kanker daar behandeld. Zorg en onderzoek worden er geconcentreerd, met als ambitie: alle kinderen met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Daar horen uiteraard sportvoorzieningen bij en VVU wil zich graag inzetten om deze te helpen realiseren. Daar hebben wij uw bijdrage voor nodig, in de vorm van een donatie in natura: uw producten!

Hoe werkt het? De jeugd van VVU gaat kerstpakketten vullen. Met lekkere en luxe producten voor de feestdagen. Bijvoorbeeld food (houdbaar) en drank: een mooie wijn, koffie of thee in bijzondere smaken, speciaalbiertjes, likeurtje, gedroogde gekruide worst, noten,... heerlijk! En denk ook aan non-food: kaarsen, kerstballen, bestek, luxe servetten, een mooie schaal of keukengerei… Afijn, u weet zelf het beste wat de consument bij u met kerst graag inkoopt - of leuk vindt om cadeau te krijgen.

Wij vragen u als Utrechtse detaillist of producent om producten te doneren voor onze kerstpakketactie. Wij vullen de geschenkdozen met een gevarieerde selectie van uw en andere donaties. Deze pakketten worden door onze jeugdleden verkocht aan familieleden en via ‘huis-aan-huis-verkoop’ aan buurtgenoten. De consumentenwaarde van de inhoud is hoger dan het bedrag waarvoor we de dozen verkopen. Zo creëren we voordeel voor alle deelnemende partijen:

• U steunt de actie met de winkelwaarde van uw producten, in ruil voor reclame op en in alle pakketten en bij de Super Saturday van VVUtrecht eind januari;
• De consument koopt een verrassingspakket voor een aantrekkelijke prijs én steunt daarmee goede doelen;
• Het Prinses Máxima Centrum en VVU delen de opbrengst, ten gunste van sportvoorzieningen in het nieuwe ziekenhuis en de sportieve ambities van VVUtrecht.

Uw donatie bestaat uit:
• Bij kerst passende producten: food (houdbaar) of non-food.
• In vaste aantallen en afzonderlijk verpakt: 50 - 100 - 250 of 500 stuks.
• Inclusief opgave van de winkelwaarde per product, inclusief btw.

De tegenprestatie van VVU bestaat uit:
• Uw logo op de geschenkdozen (formaat 1, 2 of 4 vakken, afhankelijk van de totale waarde van uw donatie)
• Uw logo en toelichting van uw product (in 50 woorden) in de folder of brochure die in de doos wordt bijgesloten
• Vermelding met logo in de speciale VVU-uitgave op Super Saturday (januari)

En natuurlijk:
• VVU verpakt uw producten in de speciaal voor dit doel geproduceerde geschenkdozen. Dit gebeurt met zorg en met toevoeging van beschermende en feestelijke verpakkingsmaterialen en versieringen.
• VVU verkoopt de pakketten aan leden, hun families en aan Utrechtse bewoners.
• We proberen uw geschenken zoveel mogelijk te verspreiden in uw eigen verzorgingsgebied. Bijvoorbeeld: producten van donerende bedrijven uit de Nachtegaal- of Burgemeester Reigerstraat worden verspreid in Utrecht-Oost. Of dit lukt zal afhankelijk worden van het aantal en de verspreiding van donateurs die willen deelnemen, maar we gaan dit proberen.

Wilt u producten doneren?
• Uw naam, bedrijfsnaam en contactgegevens.
• Het product dat u wilt doneren en het aantal (50, 100, 250, 500 of 1000 stuks).
• De (advies-)winkelwaarde van het product per stuk.
• Sluit uw logo bij, voor promotionele doeleinden.

Wij nemen dan snel contact met u op voor de afwikkeling van de actie. Ook maken we dan een afspraak om uw producten op te halen. Alvast veel dank voor uw bijdrage!