VollinGo MB1 - VV Utrecht MB1: 0-3 (11-25; 14-25; 19-25)

Sinterklaas was nauwelijks vertrokken, of onze Meisjes B1 ging alweer op pad. Zaterdag 6 december stond de bekerwedstrijd in de tweede ronde op het programma. De meiden mochten aan de bak in Gouda, tegen het eerste team van VollinGo, uitkomend in de eerste klasse.

De eerste set was het klassenverschil al snel duidelijk. De meiden denderden over hun tegenstander heen met zeer stabiele serviceseries. Met een score van 25-11 werd de eerste set succesvol afgesloten.

De tweede set sloop er enige gemakzucht in. We kregen een 4-1 achterstand voor onze kiezen door een hoop eigen fouten. Gelukkig wisten de meiden zich snel te herpakken en vochten zich terug tot een 12-10 voorsprong. VollinGo leek haar kracht kwijt te zijn en de meiden van Utrecht maakten snel een einde aan deze set. Meer dan 14 punten werd de tegenstander niet gegund.

De derde set verliep redelijk constant. In de eerste paar rally’s werd een gat van 5 punten opgebouwd, welke VollinGo niet meer wist te dichtten. Ook de derde set viel in handen van onze Utrechtse meiden, ditmaal met 25-19.

In de derde ronde van de beker mag onze Meisjes B1 het opnemen tegen onze eigen Meisjes C1. Benieuwd wat dat voor een pot gaat worden? Komt dat zien, (vermoedelijk) vrijdag 9 januari, 17.30 uur, Galgenwaard.

 

Mark

Tags: Meisjes B1 Jeugd

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn