Lid worden?

Laatst bijgewerkt:

Of je nou jong of oud bent, topvolleyballer of beginner, ambitieus of juist recreatief ingesteld, er is altijd een VVU-team dat bij je past. VVU heeft meer dan 20 senioren- en recreantenteams en als enige volleybalclub in de stad Utrecht een jeugdafdeling, waarin rond de 20 teams actief zijn. Alle leden worden gebonden door twee dingen: het plezier in volleybal én de gezelligheid van de grootste volleybalclub van Utrecht. We maken onderscheid in de volgende groepen:
Topteams (landelijke divisie)
Regioteams (van 3e divisie t/m 4e klasse)
• Jeugdteams (onder de 18 jaar)
• Recreantenteams (teams van beginnend tot gevorderd niveau)
Masters (alleen dames)

Proeftrainen
Als je wilt kijken of Utrecht de club is die bij je past, kun je drie keer vrijblijvend meetrainen. Neem dan per mail contact op met de technische commissie dan kijken zij of en waar er plek voor je is!
• Voor dames seniorenteams: Technische commissie dames
• Voor heren seniorenteams: Technische commissie heren