Digitale pasfoto

Als je competitie speelt, ben je niet alleen lid van VVU, maar ook van de Nevobo, de Nederlandse Voleybalbond. De Nevobo reikt spelerspassen uit die je bij elke wedstrijd aan de scheidsrechter moet tonen. Voor deze spelerspassen zijn digitale pasfoto's nodig. We hebben daarom van nieuwe leden en van iedereen, wiens spelerspas verloopt, een digitale pasfoto nodig.

Zo lever je een digitale pasfoto aan

De foto hoeft niet van een officiële fotograaf te zijn, die kun je ook thuis maken. Zorg wel dat hij scherp is en dat de achtergrond egaal is. De foto moet voor de Nevobo aan enkele voorwaarden voldoen. Als het je lukt deze zo te maken, maak je het voor de ledenadministratie makkelijk om je pasfoto bij de Nevobo te uploaden. Heel fijn dus als je dit zelf al zo voor elkaar hebt:

• Neem een actuele, goed lijkende pasfoto, in kleur, van voren genomen, ogen goed zichtbaar
• Maak daarvan een kleiner bestand: resolutie 600x800 pixels (verhouding 3x4, staand)
• Bewaar als een JPEG (extensie .JPG), bestandsgrootte wordt dan 256 à 512 kb

• Noem het bestand Achternaam_Voornaam_tussenvoegsels.jpg,
  dus bijvoorbeeld Schreurs_Jos.jpg of Galen_Jan_van.jpg - dus met under_scores ertussen.
• Zet in het onderwerp van je mail [PASFOTO] (tussen vierkante haken) plus je voor- en achternaam.