Ben jij al SPORTIEF?

Laatst bijgewerkt:

Sinds 2010 voert VVUtrecht het motto SPORTIEF. Dit acroniem staat voor: Samen zijn we Prestatiegericht en Ondernemend, van Recreatief tot Topniveau, en Inspirerend voor Elkaar met veel Feesten! In seizoen 2011-2012 is VVU gestart met een project onder die naam. Het doel van SPORTIEF is tweeledig. We willen dat VVU één grote eenheid wordt. Dat kan alleen als iedereen elkaar kent en daarom worden er met leuke acties verbindingen gelegd tussen de verschillende afdelingen. Daarnaast sluit VVU met SPORTIEF aan op landelijke programma’s als Positief Coachen, Sportiviteit & Respect en het Utrechtse Vreedzaam. Met SPORTIEF dragen we onze gedragscode uit bij onze leden en ons publiek.

Buddyteams 2016-2017

Het formeren van buddyteams legt verbindingen tussen jeugd, senioren en recreanten. Aan het begin van elk seizoen is er een loting en bekendmaking van de buddyteams. Zoek het team op waar aan je gekoppeld wordt, leer elkaar kennen en doe leuke dingen! Sowieso doe je mee met het Buddytoernooi (meestal in november). De senioren kunnen een training verzorgen van het jeugdteam, de jeugd kan gaan aanmoedigen bij de senioren. Ga met z’n allen een avondje uit bij Bison Bowling (zie hieronder). Om je een beetje op weg te helpen zie je hieronder een aantal activiteiten die je samen kunt ondernemen. Maar wees vooral creatief en verzin zelf iets leuks.

Bowlen is bij uitstek een activiteit die jong en oud samen kunnen doen. Ga daarom met je buddyteam naar onze sponsor Bison Bowling: klik hier voor informatie!

We vinden het erg leuk om terug te horen welke activiteiten jullie ondernomen hebben en hoe het was. Laat het ons weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en deel het met de rest van de vereniging via website, nieuwsbrief en tribuneblad!

Namens de verbindingsambassadeurs wensen wij jullie een sportief seizoen vol nieuwe verbindingen!