Registratie website en nieuwsbrief

Op deze website kun je zowel anoniem als als geregistreerde bezoeker rondkijken. Als je je registreert biedt dat een aantal extra mogelijkheden. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van VVUtrecht.

Wat kun je méér als je je registreert?
• Je wordt automatisch aangemeld voor de VVU-nieuwsbrief. Je ontvangt dan regelmatig het laatste nieuws per e-mail.
• Je kunt reageren op artikelen en zo deelnemen aan discussies.

Teampagina's
Namen van teamleden worden gepubliceerd nadat het team daar toestemming voor heeft gegeven. Wil je iets aanpassen en/of toevoegen zoals extra foto's, filmpjes, wedstrijdverslagen? Laat het ons dan even even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen, opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom, mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op alle verstrekte informatie is de VVU privacy policy van toepassing.