Registratie website en nieuwsbrief

Laatst bijgewerkt:

Op deze website kun je zowel anoniem als als geregistreerde bezoeker rondkijken. Als je je registreert biedt dat een aantal extra mogelijkheden. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van VVUtrecht.

Wat kun je méér als je je registreert?
• Je kunt je aanmelden voor de VVU-nieuwsbrief. Je ontvangt dan regelmatig het laatste nieuws per e-mail.
• Je kunt reageren op artikelen en zo deelnemen aan discussies.
• Als je speler/trainer/coach (m/v) bent wordt een link naar je profiel getoond op de teampagina van jouw team(s)

Teampagina's
Teamleden worden op de teampagina's gepubliceerd volgens de meest recente indeling door de Centrale Technische Commissie. Op de teampagina worden de publieke gegevens uit je profiel getoond (naam, nummer, positie, lengte, geboortejaar). Wil je naast je eigen profiel iets aanpassen en/of toevoegen zoals extra foto's, filmpjes, wedstrijdverslagen? Laat het ons dan even even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen, opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom, mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op alle verstrekte informatie is de VVU privacy policy van toepassing.