Start beachseizoen 2021

Laatst gewijzigd:

Het beachseizoen 2021 is inmiddels weer voor alle leeftijden geopend. 
 
Ook alle VVU-senioren kunnen weer op dinsdag en donderdag een beachveld huren bij Krommerijn. Hierbij geldt een belangrijke voorwaarde: je houdt je aan het protocol veilig sporten van NOC NSF. Hierbij gelden verschillende voorschriften voor spelers onder de 27 en spelers van 27 en ouder. Een veldje reserveren kan net zoals vorig jaar via dit formulier.

Leeftijdsgebonden informatie:
-  je volgt altijd het nocnsf protocol. Kijk zelf goed naar welke regels op jouw slaan:
- onder de 27: je hoeft in het veld geen afstand te houden. Aantal spelers is niet officieel beperkt, wij raden maximaal zes aan.
- 27 en ouder: maximaal vier spelers per veld en altijd 1,5 meter afstand. Dit betekent niet blokken en onderling afspraken maken voor de husband and wife zone
- buiten het veld houdt iedereen 1,5 meter afstand.
- publiek is niet toegestaan
- wisselen tussen de velden is niet toegestaan
- bij een gemengde groep van 27- en 27+ gelden de regels voor 27+
- de corona coördinator van dienst houdt toezicht op naleving van de regels.

Praktische informatie:
- Kosten bedragen 17.50 euro per tijdslot per veld en worden achteraf verrekend met de hoofdhuurder.
- Deadline voor aanvragen is zondagmiddag 17.00 uur voor de aansluitende week. Aanvragen die later binnenkomen loten niet mee, of kunnen alleen terecht als er nog velden over zijn. 
- Als er meer aanmeldingen dan beschikbare velden zijn,  dan wordt er geloot. De beachcommissie stuurt je een bevestiging per mail, kort na de aanmelddeadline van die week.
- Afmelden kan tot 48 uur van tevoren, daarna worden bovengemelde kosten in rekening gebracht  
- Ivm de coronaregels kom je omgekleed naar de velden en verlaat je direct na het harken de locatie.
- Naast je volleybalskills werk je bij het beachen ook nog eens aan je harkskills: als je klaar bent met spelen hark je je veld weer netjes aan. 'Van buiten naar binnen en van hoog naar laag' aldus onze harkexpert.
 
Op dit moment hebben we voor de senioren op dinsdag en donderdag 6 velden beschikbaar tussen 17.00u en 18.30u. Zodra er meer kan qua licht of qua coronaregels zullen we als beachcommissie uiteraard kijken hoe we meer VVU’ers op de beachvelden kunnen verwelkomen. 

De VVU-jeugd is al op 3 maart gestart. Zij kunnen op woensdagen en zaterdagen trainen: download daarvoor deze flyer.   

Heb je vragen, opmerkingen, of wil je graag bij de beachcommissie (vinden we leuk!), stuur ons dan even een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn