Start beachseizoen 2021

Laatst gewijzigd:

Beste VVU-beachfanaten,

Begonnen bij jullie de beachvolleybal kriebels al te komen bij dat tripje naar het strand afgelopen weekend? Bij ons wel! Het is daarom hoog tijd voor de aftrap van het beachseizoen 2022.

Vanaf 10 mei is het voor VVU senioren weer mogelijk om op dinsdag of donderdag een veld te beachveld te reserveren bij zwembad Krommerijn. Volg daarvoor deze link: https://www.myreservations.nl/calendar.php?custid=5735128aad8bd971fa5d8b42d3d06039#loaded.
Met het huidige reserveringsysteem is loten niet nodig. Is er een slot vrij? Boek 'm en hij is voor jou en je beachpartners!

De huidige tijdslots op beide dagen zijn 18:30-20:00 en 20:00-21:30. Als het eind mei wat langer licht is, schuiven deze tijden een half uur op.

Nog wat praktische informatie:
- Kosten bedragen 17,50 euro per tijdslot per veld en worden achteraf verrekend met de hoofdhuurder.
- Afmelden kan tot 48 uur van tevoren, daarna worden bovengemelde kosten in rekening gebracht.
- Naast je volleybalskills werk je bij het beachen ook nog eens aan je harkskills: als je klaar bent met spelen hark je je veld weer netjes aan. 'Van buiten naar binnen en van hoog naar laag' aldus onze harkexpert.
 
Heb je vragen, opmerkingen, of wil je graag bij de beachcommissie (leuk en gezellig!), stuur ons dan een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sportieve groet,

De beachcommissie

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn