Bedrijventoernooi 2020

Laatst gewijzigd:

Update 2 april 2020:

In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus kan het VVU- bedrijventoernooi in mei niet doorgaan. We kijken of we het toernooi willen verplaatsen naar later dit jaar. De inschrijving is bij deze ook (tijdelijk) gesloten.


Inschrijving geopend voor de 11e editie van het Bedrijventoernooi!

Zijn jij en je collega’s (wéér) klaar voor het Bedrijventoernooi van VVU? 
Bedrijven uit Utrecht (en uit de wijde omtrek: van Capelle a/d IJssel tot Arnhem!) gaan in deze elfde editie de strijd weer aan op dit gezellige toernooi.

Het toernooi vindt plaats op vrijdag 15 mei 2020 in Sportcentrum Galgenwaard Utrecht van 15.30 tot 21.00. Na de aanmelding zal één van onze topvolleybalsters uit Dames 1 jullie klaarstomen met een gezamenlijke warming-up. Daarna starten de voorrondes om te bepalen op welk niveau de teams de eindrondes gaan spelen. Op elk van de drie niveaus kan jouw team Kampioen van Utrecht worden… Halen jullie de finale? 

Om de dag ook knallend af te sluiten is er een buffet en tijd voor een drankje met de andere deelnemers. Zie onderstaande video voor een sfeerimpressie! Enthousiast? Dan zien we de aanmelding voor jou en jouw team graag tegemoet! 

Kosten voor deelname zijn € 275,- per team, bestaand uit acht leden. Het buffet en de eerste twee consumpties zijn bij de prijs inbegrepen. Verzamel je collega’s en schrijf snel in

Programma

15.30-15.45 uur aanmelding
15.45-16.00 uur gezamenlijk warming-up
16.00-18.30 uur poulefase
18.30-19.30 uur kruisfinales
vanaf 19.00 uur buffet en prijsuitreiking

Vragen? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
En volg onze Facebookpagina voor alle nieuwtjes over het toernooi!