Bedrijventoernooi 2019

Laatst gewijzigd:

UPDATE: Inschrijving gesloten!

Inschrijving geopend voor de 10e editie van het Bedrijventoernooi!

Zijn jij en je collega’s (wéér) klaar voor het Bedrijventoernooi van VVU? 
Bedrijven uit Utrecht (en uit de wijde omtrek: van Capelle a/d IJssel tot Arnhem!) gaan de strijd aan op dit gezellige toernooi. De 10e editie dit jaar maakt het extra bijzonder!

Het toernooi vindt plaats op vrijdag 24 mei in Sportcentrum Galgenwaard Utrecht van 15.00 tot 21.00. Na de aanmelding zal één van onze topvolleybalsters uit Dames 1 jullie klaarstomen met een gezamenlijke warming-up. Daarna starten de voorrondes om te bepalen op welk niveau de teams de eindrondes gaan spelen. Op elk van de drie niveaus kan jouw team Kampioen van Utrecht worden… Halen jullie de finale? 

Om de dag ook knallend af te sluiten is er een buffet en tijd voor een drankje met de andere deelnemers. Zie onderstaande video voor een sfeerimpressie! Enthousiast? Dan zien we de aanmelding voor jou en jouw team graag tegemoet! 

Kosten voor deelname zijn € 275,- per team, bestaand uit acht leden. Het buffet en de eerste twee consumpties zijn bij de prijs inbegrepen. Verzamel je collega’s en schrijf snel in

Vragen? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
En volg onze Facebookpagina voor alle nieuwtjes over het toernooi!