Nieuwe Shirts: Laat je sponsoren!!!

Laatst gewijzigd:

Komend seizoen krijgen we nieuwe shirts. Een uitgelezen kans om sponsors te zoeken en zo voor jezelf en je team de kosten te drukken én om je sponsor een podium te bieden met mooie nieuwe tenues. En misschien wel een pakket van niet alleen shirts, maar bijvoorbeeld ook inspeelshirts, trainingspakken en tassen. Dat zal jouw team een profi look geven! In het schema hieronder zie je wat er allemaal mogelijk is. 

Met onze partner VolleybalDirect.nl hebben we kwaliteitskleding gekozen die past bij de clubkleuren en uitstraling van VVU. Ook de bedrukking van logo’s, namen en nummers is bij hen automatisch goed geregeld. Daar heb jij geen omkijken naar: de sponsor levert een logo aan en VolleybalDirect doet de rest! 

Heb je een sponsor gevonden, volg dan deze drie stappen:
Stap 1: Overleg met je sponsor hoeveel hij/zij wil sponsoren.
Stap 2: Mail het pakket dat je hebt gekozen, de prijsafspraak en contactgegevens van de sponsor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Stap 3: Wij regelen het contract, de productie en facturering.
LET OP: voor D1 en H1 gelden deze prijzen voor de shirts NIET. Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je een shirtsponsor voor de topteams weet!

Doe dit uiterlijk 31 mei! Daarna gelden de kortingen niet meer. Veel succes! Hopelijk krijgen we binnenkort een mail van jou met een mooie sponsordeal!

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn