Vrienden en sponsors

Booleans – True Digital Security

Booleans B.V. is een cyber security bedrijf wat zich met name richt op digitale identiteits- en DevSecOps diensten. Zij leveren complete en hoogwaardige oplossingen aan organisaties die met uiteenlopende digitale beveiligingsuitdagingen zitten, zoals het beveiligen van data en persoonsgegevens, het toekennen van autorisaties en het al dan niet beschikbaar stellen van informatie aan derden. Naast de implementatie van de benodigde systemen hiervoor, verzorgen zij ook trainingen en documentatie voor de medewerkers en leveren zij advies op maat, zodat hun klanten altijd de beste gecentraliseerde oplossing krijgen voor lange termijn.

Booleans is sinds 2019 hoofdsponsor van het eerste damesteam van VV Utrecht.

“Deze samenwerking is tot stand gekomen allereerst omdat ik zelf zes jaar gevolleybald heb in heren 2 en 3 van VV Utrecht. Ik wist wat een mooie club dit was en wilde graag het D1 team ondersteunen bij de stappen die ze maakten richting de eredivisie. Ik ben ontzettend trots op wat ze afgelopen seizoenen hebben bereikt.”, zegt Rob Ojevaar, CEO van Booleans B.V.

“Daarnaast brengt VV Utrecht en D1 ons de nodige naamsbekendheid en die hebben we hard nodig als jonge organisatie. Verder hebben we vanuit de vereniging al een aardig netwerk opgebouwd met andere bedrijven die ons ondersteunen in onze dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en hebben dan ook weer bijgetekend voor seizoen 2022-2023.”

Ook Marije Gast, Commercieel Directeur van VV Utrecht, is erg blij met deze samenwerking: “Door zo’n mooie partner als Booleans voor langere termijn aan ons te verbinden is het mogelijk voor ons om deel te nemen aan de Eredivisie. Wat ik mooi vind om te zien is de parallel tussen het bedrijf en ons D1. Beiden zeer gedreven teams van enkel professionals die aan het begin staan van heel veel groei. We hopen dan ook dat we samen die groei naar topspeler in onze markt gaan meemaken!”

Kijk voor meer informatie over Booleans op hun website: booleans.com

VVU webbanner VG Autoweerd

APK? Onderhoud? Auto huren? Naar Vakgarage Autoweerd! Vakgarage Autoweerd zit vlakbij het centrum van Utrecht en doet groot en klein onderhoud van elk merk auto. Met het online planningssysteem kun je zelf inplannen wanneer het jou het beste uitkomt om je auto een dagje te missen en je kiest meteen of je een leenauto wilt of een gratis leenfiets. Heb je geen auto? Autoweerd verhuurt ook auto’s. En zoek je een nieuwe auto, dan kun je ook aan de Weerdsingel terecht! www.autoweerd.nl

Er zijn weinig activiteiten die voor jong én oud tegelijk leuk en gezellig zijn. Bowlen kan iedereen en dan ben je in Utrecht bij Bison Bowling aan het juiste adres. Bison Bowling is al jaren hét uitje voor onze buddyteams, waar senioren samen met onze jeugd naartoe gaan voor een ontspannende avond, waarop ze elkaar op een leuke manier leren kennen. Plan je buddy-uitje online in en zeg even dat je van VVUtrecht bent: dan krijg je er gratis een grote teamschaal bitterballen bij. www.bisonbowling.nl

VolleybalDirect is de leverancier van onze wedstrijdtenues en de beheerder van de VVU-webshop, waar je ook VVU-trainingspakken, VVU-tassen en VVU-vrijetijdskleding kunt kopen. Alles met ons eigen logo en eventueel ook met je eigen naam erop. Je koopt daar ook volleybalschoenen - en VVU haalt er ook alle ballen, ballenkarren en andere trainingsmaterialen. VolleybalDirect is bovendien een gewaardeerde sponsor, want 10% van hun omzet van VVU-leden (en aanhang) gaat naar onze clubkas. Dus: koop allemaal en altijd al je volleybalspullen bij VolleybalDirect!

logo heksenketel 2015
De Heksenketel is onze thuishaven, voor en na de wedstrijden en trainingen in de Galgenwaard. Naast het bedienen van sportende gasten en toeschouwers, biedt de Heksenketel ook privé en zakelijk de mogelijkheid om gebruik te maken van lunch en diner. De Heksenketel is ook te reserveren als diner- en feestlocatie voor particulieren en bedrijven, en voor vergaderingen en borrels. Fysiotherapie Utrecht Oost weer het inloopspreekuur bij de VVU.

Fysiotherapie Utrecht Oost verzorgt de fysiotherapie bij Dames 1 en heeft voor alle VVU-leden kosteloos het wekelijkse inloopspreekuur in de Galgenwaard. De praktijk heeft veel kennis en ervaring op het gebied van revalidatie en herstel van de geblesseerde sporter.

banner utrecht promotions

Utrecht Promotions is een textieldrukkerij in Utrecht die al vele jaren ervaring heeft met het leveren van bedrukte en geborduurde kleding voor vrijwel elke sector. Of u nou een particulier, een bedrijf of een vereniging bent, bij ons bent u bij het juiste adres! Bij Utrecht Promotions houden we het graag persoonlijk. Elke klant heeft zo zijn speciale wensen, en daarom brengen we op maat gemaakte offertes uit zodat u er altijd op kunt rekenen dat u het best mogelijke aanbod krijgt.