Vrienden en sponsors

Laatst gewijzigd:

banner dierenkliniek hoograven

Dierenkliniek Hoograven is al jarenlang een begrip in Utrecht waar je terecht kunt met alle gezelschapsdieren. Verwacht geen adviezen voor overbodige onderzoeken en onnodige medicijnen, maar no-nonsens dierenzorg! Eerlijke en open communicatie - en bovenal het welzijn van het dier staan voorop in deze moderne praktijk. Je kunt de kliniek vinden in de wijk Hoograven, vlak bij winkelcentrum Smaragdplein. Dierenkliniek Hoograven is te zien op de wedstrijdtenues van H1, JA1 en MA1 en op de boarding.

VVU webbanner VG Autoweerd

APK? Onderhoud? Auto huren? Naar Vakgarage Autoweerd! Vakgarage Autoweerd zit vlakbij het centrum van Utrecht en doet groot en klein onderhoud van elk merk auto. Met het online planningssysteem kun je zelf inplannen wanneer het jou het beste uitkomt om je auto een dagje te missen en je kiest meteen of je een leenauto wilt of een gratis leenfiets. Heb je geen auto? Autoweerd verhuurt ook auto’s. En zoek je een nieuwe auto, dan kun je ook aan de Weerdsingel terecht! www.autoweerd.nl

Er zijn weinig activiteiten die voor jong én oud tegelijk leuk en gezellig zijn. Bowlen kan iedereen en dan ben je in Utrecht bij Bison Bowling aan het juiste adres. Bison Bowling is al jaren hét uitje voor onze buddyteams, waar senioren samen met onze jeugd naartoe gaan voor een ontspannende avond, waarop ze elkaar op een leuke manier leren kennen. Plan je buddy-uitje online in en zeg even dat je van VVUtrecht bent: dan krijg je er gratis een grote teamschaal bitterballen bij. www.bisonbowling.nl 

banner fitter club

 

VVU D1 en H1 zijn wekelijks in ons krachthonk te vinden. We begeleiden als partner van VVU graag de topspeelsters en -spelers van de club. Maar we werken niet alleen met topsporters. Ook wie gewoon fit wil zijn, kan bij ons terecht. Bij Fitter Club Utrecht weten we dat persoonlijke aandacht, maatwerk en specialistische kennis van groot belang zijn om fitter te worden. Het team van Fitter Club bestaat daarom uit ervaren personal trainers. Professionals op het gebied van training, voeding en coaching die jou helpen om fitter te worden. Ervaar zelf de meerwaarde van personal training in onze prachtige club in Utrecht Galgenwaard. Word ook fitter!

VolleybalDirect is de leverancier van onze wedstrijdtenues en de beheerder van de VVU-webshop, waar je ook VVU-trainingspakken, VVU-tassen en VVU-vrijetijdskleding kunt kopen. Alles met ons eigen logo en eventueel ook met je eigen naam erop. Je koopt daar ook volleybalschoenen - en VVU haalt er ook alle ballen, ballenkarren en andere trainingsmaterialen. VolleybalDirect is bovendien een gewaardeerde sponsor, want 10% van hun omzet van VVU-leden (en aanhang) gaat naar onze clubkas. Dus: koop allemaal en altijd al je volleybalspullen bij VolleybalDirect!

logo heksenketel 2015
De Heksenketel is onze thuishaven, voor en na de wedstrijden en trainingen in de Galgenwaard. Naast het bedienen van sportende gasten en toeschouwers, biedt de Heksenketel ook privé en zakelijk de mogelijkheid om gebruik te maken van lunch en diner. De Heksenketel is ook te reserveren als diner- en feestlocatie voor particulieren en bedrijven, en voor vergaderingen en borrels. Fysiotherapie Utrecht Oost weer het inloopspreekuur bij de VVU.

Fysiotherapie Utrecht Oost verzorgt de fysiotherapie bij Dames 1 en heeft voor alle VVU-leden kosteloos het wekelijkse inloopspreekuur in de Galgenwaard. De praktijk heeft veel kennis en ervaring op het gebied van revalidatie en herstel van de geblesseerde sporter.

banner utrecht promotions

Utrecht Promotions is een textieldrukkerij in Utrecht die al vele jaren ervaring heeft met het leveren van bedrukte en geborduurde kleding voor vrijwel elke sector. Of u nou een particulier, een bedrijf of een vereniging bent, bij ons bent u bij het juiste adres! Bij Utrecht Promotions houden we het graag persoonlijk. Elke klant heeft zo zijn speciale wensen, en daarom brengen we op maat gemaakte offertes uit zodat u er altijd op kunt rekenen dat u het best mogelijke aanbod krijgt.

 logo pickes

Overal ter wereld kun je wel een hamburger eten, maar op weinig plekken worden ze geserveerd mét een goed glas wijn. Daarom brengen we ze bij Firma Pickles samen. We gebruiken uitsluitend de beste ingrediënten voor onze gastroburgers en een uitgebreide selectie van extra toppings. Daarnaast bieden we meer dan dertig verschillende soorten wijnen. Je vindt ons in Utrecht op het hoekje van de Biltstraat & Wittevrouwensingel, vlakbij de Stadsschouwburg, en in de Drieharingstraat. Firma Pickles is perfect te combineren met een voorstelling in de stadsschouwburg of gewoon leuk om af te spreken met je vrienden. De keuken is dagelijks geopend vanaf 17:00-22.00 uur.

-----

Eerdere sponsors/acties bij VVU:


Veerkracht Zorg verleent medisch-specialistische zorg aan mensen met chronische en meervoudige klachten. Als klachten lang aanhouden en het voelt alsof deze uw leven gaan beheersen, dan kunt u in een neerwaartse spiraal terechtkomen. Wat is er aan de hand en wat is er nodig om deze situatie te verbeteren? Veerkracht Zorg diagnostiseert en helpt u op weg met een team van zorgprofessionals, bestaande uit een sportarts, fysiotherapeut en psychomotorisch therapeut, psycholoog en psychiater, maatschappelijk werker, creatief therapeut en diëtist. Gevestigd onder de Galgenwaard, kom gerust eens langs.

Beachvolleybal, Bossaball, Archery Attack en nog veel meer in een urban loods in Utrecht!

Je kent The Sport Box vast al van beachvolleybal. En van Bossaball, een combinatie van volleybal, voetbal en gymnastiek op een springkussen. Razend populair en een ontzettende toffe beleving! Maar ken je Archery Attack? Een soort Paintball, alleen dan met een handboog, pijlen en zonder blauwe plekken en verf. Combineert intensiteit en techniek, superspannend! In de beachbak kun je op twee velden beachvolleyballen, maar ook beachtennis, beachsoccer en footvolley spelen. En er ligt een sportvloer voor zaalvoetbal, zaalhockey en 3x3-urban-basketball. Voor scholen organiseren we geweldige sportdagen, voor (bedrijfs)groepen een gevarieerde sportieve belevenis. Met na afloop: de derde helft in onze sportkantine, met een hapje of drankje! Kom bij ons langs en ontdek alle mogelijkheden: www.thesportbox.nl

banner advocaatzoeken
Advocaatzoeken.nl biedt online de mogelijkheid om advocaten te zoeken en te vergelijken. Aan de hand van beoordelingen, ervaring en tarieven wijst dit onafhankelijke platform snel de weg in die online wildernis. Advocaatzoeken.nl biedt de consument een transparante en weloverwogen keus en geeft tegelijk advocaten gelegenheid hun online zichtbaarheid flink te verbeteren. Dus, zit je in de shit? Advocaatzoeken.nl!

banner stagerocs

StageROCs is hét online stagematch- en -volgsysteem voor de beroepspraktijkvorming in het MBO. StageROCs is ontwikkeld vanuit de filosofie: de leerling is in StageROCs de spil en eigenaar van alle stagegerelateerde activiteiten én verantwoordelijk voor zijn of haar eigen leerloopbaan. De stagebegeleider en praktijkopleider faciliteren en ondersteunen. Zo draagt StageROCs niet alleen zorg voor de 'tools', maar draagt het ook bij aan de ontwikkeling van de leerling als aankomend professional in competenties als zelfregie en ondernemerschap. StageROCs sponsort de inspeelshirts voor H1 en is ook te zien in de boarding.

banner maltha studiecoaching

Studiebegeleiding in Utrecht én met speciale korting voor VVU-leden!?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je schoolwerk? Maak je je zorgen over toetsen en examens? In Utrecht heeft Maltha Studiecoaching twee locaties waar je vrijwel alle vormen van studiebegeleiding kunt volgen: bij Kampong en aan de Van Asch van Wijckskade. En het mooie voor jou als VVU-lid is dat je speciale kortingen kunt krijgen: 5% korting als je minimaal 3 dagen per week aanschuift en maar liefst € 100,- korting in de eerste maand. Daar zullen je ouders ook blij mee zijn: stel het ze eens voor en ga een middag proefdraaien. Kijk op de site hoe het precies werkt: www.malthastudiecoaching.nl