Sponsoracties: acties voor VVU-leden

Laatst bijgewerkt:

De sponsors van VVUtrecht hebben hart voor onze sport en steunen de club met jaarlijkse bijdragen. Daarvoor krijgen ze zichtbaarheid op uitingen binnen VVU, maar we willen graag dat onze wederzijdse betrokkenheid veel verder gaat. Daarom bedenken we WIN-WIN- of zelfs WIN-WIN-WIN-acties met: 1. voordeel voor VVU-leden in de vorm van korting en/of 2. voordeel voor VVU door percentages van de aankoop in de clubkas en natuurlijk 3. voordeel voor de sponsor met extra omzet. Dus klik even door naar de actiepagina’s of er iets voor jou bijstaat:

1. Vakgarage Autoweerd: 10% van je factuur voor APK, onderhoud, autohuur etc. gaat naar de VVU-clubkas! Ga naar de actie!

2. StudyVisionOnline: 20% korting voor jou, 20% voor de clubkas! Ga naar de actie!

3. Maltha Studiecoaching: 5% korting voor jou én €100,- korting op de eerste factuur! Ga naar de actie!

4. SponsorKliks: ruim 200 webshops doen hieraan mee, waaronder grote namen als Bol.com, Zalando, KLM, MediaMarkt, Thuisbezorgd, Samsung, CoolBlue, Wehkamp en Viking. Zij storten een deel van jouw aankoop in de spaarpot van VVU. Dat kan bij een club van onze omvang oplopen tot duizenden euro’s! Het enige dat je als lid hoeft te doen is via deze link klikken (en zet vervolgens die pagina in je favorieten ;-). Het kost jou niets extra en levert de club veel extra inkomsten op!