SponsorKliks teamwedstrijd!

Laatst gewijzigd:

Drie seizoenen geleden introduceerden we de VVU-SponsorKliks-wedstrijd. Sindsdien is de clubkas met ruim € 5000,- gespekt, dus daar gaan we mee door! Ook dit seizoen zullen we weer een leuke wedstrijdvorm bedenken waarin teams tegen elkaar kunnen strijden wie het hoogste SponsorKliks-bedrag binnenhaalt. Binnenkort meer daarover, dus hou deze site in de gaten. 

Vorig seizoen hadden we drie teamwedstrijden: welke teams slepen de hoogste commissies binnen? Gebruik even de zoekfunctie in de site met ‘SponsorKliks’ en je krijgt de verslagen en uitslagen van die wedstrijden.

Heb je nog niet eerder meegedaan? Lees hier hoe SponsorKliks werkt. Of denk je er elke keer pas aan als het al te laat is? Wil je het jezelf makkelijker maken? En wil je gewoon die wedstrijd winnen? Installeer dan de Chrome-extensie (lees hier hoe) op je pc en installeer de SponsorKliks-app op je smartphone. Doe dat met al je teamgenoten: grote kans dat je wint. Of eerst zien, dan geloven? Klik via de button hieronder van jouw team naar SponsorKliks en kijk hoe simpel het is. Zet meteen die pagina bij je favorieten, voor de volgende aankoop! Welk senioren- of recreantenteam spaart het hoogste bedrag bij elkaar?

Trommel al je teamgenoten, vrienden en familieleden op om online te shoppen en sparen voor jouw team! Het gaat erom dat jouw team en jullie fans zoveel mogelijk aankopen via SponsorKliks doen - en dan liefst met flinke commissies, zoals reizen, computers en witgoed. Dat tikt flink aan! Elk team krijgt een TeamTegoedBon van de Heksenketel of van BisonBowling van 20% van het zelf-gespaarde bedrag. En natuurlijk belonen we de drie beste drie teams extra:

De derde wedstrijd dit seizoen loopt van 01/02/18 t/m 30/04/18. Prijzen: 
1e prijs: 50% van het door jouw team bij elkaar gespaarde bedrag
2e prijs: 40% van het door jouw team bij elkaar gespaarde bedrag
3e prijs: 30% van het door jouw team bij elkaar gespaarde bedrag
Elk team: 20% van het door jouw team bij elkaar gespaarde bedrag
mits het uit te keren bedrag hoger is dan € 5,00

De ouders van onze jeugd kunnen ook meedoen. Het totaal gespaarde bedrag wordt besteed aan de VVU-jeugd. 25% gaat naar het Jeugdkamp: hoe groter die pot, des te goedkoper wordt het kamp voor de deelnemers! De rest gaat naar de opleiding van jeugdtrainers en de Volleybalschool. De drie teams met de meeste aankopen worden bovendien verrassend in het zonnetje gezet... Of wil je misschien VVU steunen zonder een team te bevoordelen? Ook dat kan als je via deze link je online aankopen doet.

Hoe werkt het? Heel simpel: klik op de onderstaande button van jouw team (of het team waarvoor jij wilt sparen) en ga los met online shoppen! Tip: maak een favoriet aan van de SponsorKliks-pagina van jouw team en doe voortaan elke online aankoop via deze pagina.

Dames
Heren
Masters / Recr.
Meisjes
Jongens / Mini's
D1  
H1 
MAS1 
MA1 
JA1 
D2 
H2 
R1 
MA2 
JA2 
D3 
H3 
R2 
MA3 
JB1 
D4 
H4 
R3 
MA4 
JB2 
D5 
H5 
R4 
MB1 
JC1 
D6 
H6 
R5 
MB2 
JC2 
D7 
H7 
R6 
MB3 
Mi1 
D8 
H8 
R7 
MB4 
Mi2 
D9 
H9 
R8 
MB5 
Mi3 
D10 
H10 
 
MB6 
Mi4 
D11 
 
 
MC1 
 
D12 
 
 
MC2 
 
D13 
 
 
MC3 
 
D14 
 
 
MC4