Actie BisonBowling

Laatst bijgewerkt:

Voor buddyteams | Bison Bowling is al sinds 2012 onze sponsor. Hét ideale uitje voor buddyteams: bowlen is immers een leuke activiteit die jong en oud samen kunnen doen. Bison Bowling biedt elk buddyteam een flinke teamschaal bitterballen. Reserveer hier en vermeld in plaats van je eigen voornaam ‘VVUtrecht’ en als achternaam de buddyteamcombinatie.

Teamuitjes: de 1-2-3-deal | De meeste teams hebben een eigen seizoensaftrap en/of -afsluiting. Bison Bowling heeft daar iets heel moois voor bedacht! De 1-2-3-deal betekent dat je 1 uur gaat bowlen, dan 2 uur onbeperkt kunt dineren en die 3 uur onbeperkt kunt drinken, voor een prijs vanaf € 39,50 per persoon. Een perfect team-uitje dus! Hier lees je er alles over - en bel voor de reservering 030-2311 855.

VVU-bowlingtoernooi | Er is een idee om 1x of 2x per seizoen een bowlingtoernooi te organiseren. Aan het begin van het seizoen met nieuwe leden, aan het eind van het seizoen wellicht met vrijwilligers. Bison Bowling heeft al beloofd er een speciaal feestje van te maken als dat ervan komt. Als daar meer over bekend is lees je dat hier.