Maltha Studiecoaching: 5% én €100 korting!

Laatst bijgewerkt:

Studiebegeleiding dichtbij de Galgenwaard én met speciale korting voor VVU-leden!

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je schoolwerk? Maak je je zorgen over toetsen en examens? In Utrecht heeft Maltha Studiecoaching twee locaties waar je vrijwel alle vormen van studiebegeleiding kunt volgen: bij Kampong en aan de Van Asch van Wijckskade. En het mooie voor jou als VVU-lid is dat je speciale kortingen kunt krijgen: 5% korting als je minimaal 3 dagen per week aanschuift en maar liefst € 100,- korting in de eerste maand.
Daar zullen je ouders ook blij mee zijn: stel het ze eens voor en ga een middag proefdraaien.
Het enige dat je hoeft te doen om de korting te krijgen is op het bestelformulier aanklikken dat je lid van VVUtrecht bent. Meer informatie: malthastudiecoaching.nl

VVU-actie: 5% korting voor VVU-leden én € 100,- korting op de eerste factuur