SponsorKliks Chrome-extensie

Laatst bijgewerkt:

Sponsor VVU gratis en eenvoudig door deze extensie in de Chrome-browser te installeren:

1. Download en installeer de extensie via https://chrome.google.com/webstore/detail/volleybalvereniging-utrec/ocohecdjfgpokkmjnhdcphecniieaelf.
2. Ga naar een webshop, bijvoorbeeld www.bol.com. Je krijgt dan een melding in beeld om via SponsorKliks de shop te herladen. Klik hierop, doe een aankoop en sponsor daarmee VVU.

handleiding melding

Opties/instellingen (VVU-icoontje rechts naast de adresbalk):
  • Automatisch sponsoren: websites worden automatisch herladen via SponsorKliks, je hoeft dan niet iedere keer op de melding te klikken.
  • Standaard wordt het algemene VVU-sponsordoel gebruikt, als je de aankoop in verband met de teamwedstrijd bij een bepaald team wilt registreren selecteer dan dat team in de lijst en sla je voorkeuren op.

handleiding voorkeuren

Vragen en opmerkingen:
Heb je hulp nodig bij de installatie of het gebruik? Of wil je een aanpassing van deze extensie aanvragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..