SponsorKliks teamwedstrijd!

Laatst bijgewerkt:

Vorig jaar introduceerden we de VVU-SponsorKliks-wedstrijd. Dat was een succes en daar gaan we mee door! De eerste wedstrijd van dit seizoen loopt t/m 30 november.
Nog niet eerder meegedaan? Lees hier hoe SponsorKliks werkt.
Denk je er elke keer pas aan als het al te laat is? Of wil je het jezelf makkelijker maken? En wil je gewoon die wedstrijd winnen? Installeer dan de Chrome-extensie (lees hier hoe) op je pc en installeer de SponsorKLiks-app op je smartphone. Doe dat met al je teamgenoten: grote kans dat je wint.
Of eerst zien, dan geloven? Klik via de button hieronder van jouw team naar SponsorKliks en kijk hoe simpel het is. Zet meteen die pagina bij je favorieten, voor de volgende aankoop! Welk senioren- of recreantenteam spaart het hoogste bedrag bij elkaar?

Trommel al je teamgenoten, vrienden en familieleden op om online te shoppen en sparen voor jouw team! Het gaat erom dat jouw team en jullie fans zoveel mogelijk aankopen via SponsorKliks doen - en dan liefst met flinke commissies, zoals reizen, computers en witgoed. Dat tikt flink aan! Elk team krijgt een TeamTegoedBon van de Heksenketel of van BisonBowling van 20% van het zelf-gespaarde bedrag. En natuurlijk belonen we de drie beste drie teams extra:

De tweede wedstrijd dit seizoen loopt van 01/10/17 t/m 30/11/17. Prijzen:
1e prijs: 50% van het door jouw team bij elkaar gespaarde bedrag
2e prijs: 40% van het door jouw team bij elkaar gespaarde bedrag
3e prijs: 30% van het door jouw team bij elkaar gespaarde bedrag
Elk team: 20% van het door jouw team bij elkaar gespaarde bedrag
mits het uit te keren bedrag hoger is dan € 5,00

De ouders van onze jeugd kunnen ook meedoen. Het totaal gespaarde bedrag wordt besteed aan de VVU-jeugd. 25% gaat naar het Jeugdkamp: hoe groter die pot, des te goedkoper wordt het kamp voor de deelnemers! De rest gaat naar de opleiding van jeugdtrainers en de Volleybalschool. De drie teams met de meeste aankopen worden bovendien verrassend in het zonnetje gezet... Of wil je misschien VVU steunen zonder een team te bevoordelen? Ook dat kan als je via deze link je online aankopen doet.

Hoe werkt het? Heel simpel: klik op de onderstaande button van jouw team (of het team waarvoor jij wilt sparen) en ga los met online shoppen! Tip: maak een favoriet aan van de SponsorKliks-pagina van jouw team en doe voortaan elke online aankoop via deze pagina.

Dames
Heren