SponsorKliks teamwedstrijd!

Laatst bijgewerkt:

Op 1 februari is de derde VVU-SponsorKliks-wedstrijd van dit seizoen van start gegaan. Welk team gaat ervoor om H1 en H3, koplopers bij beide eerdere wedstrijden, voorbij te streven? Ook nu kan elk team weer voor zichzelf sparen en de beste teams kunnen nog wat éxtra winnen. Hoe werkt het? Met elke aankoop via SponsorKliks krijgt VVU een percentage of vast bedrag. Het kost je niets extra, je hoeft je niet anders dan anders te registreren als je bij een webshop koopt. Je hoeft alleen via de button hieronder van jouw team naar SponsorKliks te klikken. Welk senioren- of recreantenteam spaart het hoogste bedrag bij elkaar?

Trommel al je teamgenoten, vrienden en familieleden op om online te shoppen en sparen voor jouw team! Het gaat erom dat jouw team en jullie fans zoveel mogelijk aankopen via SponsorKliks doen - en dan liefst met flinke commissies, zoals reizen, computers en witgoed. Dat tikt flink aan! Elk team krijgt een TeamTegoedBon van de Heksenketel of van BisonBowling van 20% van het zelf-gespaarde bedrag. En natuurlijk belonen we de drie beste drie teams extra:

De tweede wedstrijd dit seizoen loopt van 01/02/17 t/m 15/05/17. Prijzen:
1e prijs: 50% van het door jouw team bij elkaar gespaarde bedrag
2e prijs: 40% van het door jouw team bij elkaar gespaarde bedrag
3e prijs: 30% van het door jouw team bij elkaar gespaarde bedrag
Elk team: 20% van het door jouw team bij elkaar gespaarde bedrag
mits het uit te keren bedrag hoger is dan € 5,00

De ouders van onze jeugd kunnen ook meedoen. 25 % van het totaal gespaarde bedrag wordt besteed aan het Jeugdkamp. Hoe groter die pot, des te goedkoper wordt het kamp voor de deelnemers! De rest gaat naar de opleiding van jeugdtrainers en de Volleybalschool. De drie teams met de meeste aankopen worden bovendien verrassend in het zonnetje gezet... Of wil je misschien VVU steunen zonder een team te bevoordelen? Ook dat kan als je via deze link je online aankopen doet.

Hoe werkt het? Heel simpel: klik op de onderstaande button van jouw team (of het team waarvoor jij wilt sparen) en ga los met online shoppen! Tip: maak een favoriet aan van de SponsorKliks-pagina van jouw team en doe voortaan elke online aankoop via deze pagina.

Dames
Heren