Actie Sponsorkliks

Laatst bijgewerkt:

SponsorKliks is een geweldig online initiatief waaraan ruim 250 webshops meedoen, waaronder grote namen als Bol.com, Zalando, KLM, MediaMarkt, Thuisbezorgd, Samsung, CoolBlue, Wehkamp en Viking. Zij storten een deel van jouw aankoop in de spaarpot van VVU. Dat kan bij een club van onze omvang oplopen tot duizenden euro’s per maand! Het kost jou niets extra, je hoeft geen gegevens of profiel of Facebook-inlog achter te laten, niets. Da’s makkelijk sponsoren!

Je kunt op verschillende manieren meedoen. Shop je meestal vanaf een laptop of PC, installeer dan de Chrome-extensie: lees hier hoe.
Doe je dat vaker met je smartphone: zoek dan de SponsorKliks-app in de appstore. Als je de installatie hebt voltooid, geef dan aan dat je VVUtrecht en eventueel een team wilt sponsorsen. Simpel: het wijst zichzelf!

En als je het een keer wilt proberen: het enige dat je als lid hoeft te doen is via deze link klikken. Het levert de club op een hele makkelijke manier veel extra inkomsten op!
Zet vervolgens deze pagina in je favorieten - en klik altijd via die pagina naar een webshop. Met elke online aankoop krijgt VVU een deel van jouw betaling. Gratis sponsoring!