Actie Sponsorkliks

Laatst bijgewerkt:

SponsorKliks is een geweldig online initiatief waaraan ruim 250 webshops meedoen, waaronder grote namen als Bol.com, Zalando, KLM, MediaMarkt, Thuisbezorgd, Samsung, CoolBlue, Wehkamp en Viking. Zij storten een deel van jouw aankoop in de spaarpot van VVU. Dat kan bij een club van onze omvang oplopen tot duizenden euro’s per maand! Het enige dat je als lid hoeft te doen is via deze link klikken. Het kost jou niets extra, je hoeft geen gegevens of profiel of Facebook-inlog achter te laten, niets. En het levert de club dus op een hele makkelijke manier veel extra inkomsten op!

Zet vervolgens deze pagina in je favorieten - en klik altijd via die pagina naar een webshop. Met elke online aankoop krijgt VVU een deel van jouw betaling. Gratis sponsoring!