Functiebeschrijving

Laatst gewijzigd:

Gezocht: Analist/team-manager (M/V)

 

Voor het eerste damesteam van VV Utrecht zijn wij op zoek naar een analist en/of team-manager.

Wil jij je inzetten voor een damesvolleybalteam in de topdivisie? 
Wil je bekwaam worden (of ben je het al) in het analyseren van volleybalwedstrijden?
En de mogelijkheid hebben om je eventueel als trainer/coach verder te ontwikkelen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

De club VV Utrecht is één van de grootste verenigingen van Nederland. De meeste trainingen en alle wedstrijden vinden plaats op een toplocatie in Utrecht, Sportcentrum de Galgenwaard. Het is een ambitieuze club en is daarom bezig met een professionaliseringsslag bij Dames 1. 

VV Utrecht Dames 1 is een jong, leuk en enthousiast team dat uitkomt in de topdivisie. De meiden zijn in de afgelopen 3 jaar 2 keer gepromoveerd en staan nu onder leiding van Ali Moghaddasian; trainer van het jaar ’14-’15 (en landskampioen met Alterno in hetzelfde seizoen). 

De functie bestaat uit twee onderdelen: analist en team-manager. Als analist ben je aanwezig bij wedstrijden en analyseer je het eigen spel en het spel van de tegenstander met een analyse-programma. Als team-manager organiseer en coördineer je zaken omtrent het eerste damesteam van VV Utrecht. Je bent hierin de verbindende factor tussen het team en de club.

Als analist/team-manager werk je samen met de technische commissie en onderhoud je contact met de technisch directeur en operationeel directeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de trainer, de speelsters van Dames 1, de nevobo en andere teams in de topdivisie. 

Verder ben je aanwezig bij competitiewedstrijden en minimaal één training per week. Een trainerslicentie is geen vereiste, maar kan eventueel in overleg met de vereniging wel gehaald worden. Ervaring met data-volley is een pre maar geen vereiste. Kennis van data-volley kan in samenwerking met de vereniging opgedaan worden. 

Competenties: Ambitieus, communicatief sterk, leergierig, betrokken, je kunt goed plannen en organiseren, kennis van of ervaring met divisie volleybal is een pre.

Heb je interesse in deze combinatiefunctie of heb je nog vragen? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Volleybal Vereniging Utrecht
p/a Pieter nieuwlandstraat 23 bis, 3514 HB Utrecht,
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IBAN: NL33 INGB 0001 6672 44, K.v.K. Utrecht nr. 40480749