Sponsoring: op maat of pakket?

Laatst bijgewerkt:

Wilt u VVUtrecht sponsoren, dan gaan we graag met u in gesprek om te kijken hoe we het beste kunnen bijdragen aan uw communicatiedoelstellingen. Op de pagina Acties leest u hier enkele voorbeelden van. Gaat het erom dat u naamsbekendheid wilt opbouwen of uw dienst of product wilt promoten, dan kunnen de volgende sponsorpakketten als uitgangspunt dienen:

Brons: € 250,- | sponsor van toernooi, regioteam (t/m promotieklasse) of ander onderdeel. Tegenprestaties:
1. Vermelding op website VVUtrecht.nl.
2. Vermelding in programmaoverzichten en op drukwerk dat aan dit onderdeel is gerelateerd.
3. 1 jaar lid van Vrienden van VVU (met o.a. jaarvermelding op roll-up banner in Galgenwaard).
Wilt u producten sponsoren (inspeelshirts, trainingspakken, bidons etc.) met naamsvermelding dan kan dat tegen kostprijs.
Wedstrijdtenues zijn hiervan uitgesloten

Zilver: € 750,- of € 1500,- voor 3 jaar | sponsor van VVUtrecht. Tegenprestaties:
1-2-3. Als pakket brons: op website, in programmadrukwerk, 1 jaar Vriend van VVU.
4. Reclamebord 3x1 meter, in boarding bij alle zaalevents incl. topwedstrijd/interland met evt. RTV-uitzending.
    Productie bord is hierbij inbegrepen, u levert bestanden aan ten behoeve van de bedrukking van het bord.
5. Logo-advertenties op affiches en flyers van 1 of 2 aan uw product gerelateerde events.
6. VIP: u kunt met één introducé(e) de topwedstrijd bijwonen en plaatsnemen op de VIP-tribune.
    VVUtrecht is gastheer voor de sponsors, het TopsportPlatform Utrecht en maatschappelijke partners.

Goud: € 1250,- of € 3000,- voor 3 jaar | sponsor van VVUtrecht. Tegenprestaties:
1-2-3. Als pakket brons: op website, in programmadrukwerk, 1 jaar Vriend van VVU.
4-5-6. Als pakket zilver: boarding, event-advertising en twee VIP-plaatsen
7. Wat zou u graag willen? Bespreekbare opties, bijvoorbeeld:
- sampling/stand bij toernooi of topthuisdag. Lege stand inbegrepen, u zorgt voor aankleding en bemensing.
- extra vermeldingen of advertenties op uitingen voor specifieke doelgroepen
- opname in achterwand voor teamfotografie
- flyer tijdens event voor deelnemers en publiek met actie
- acties op social media om traffic naar uw website te genereren
- heeft andere ideeën? We bespreken ze graag!

Diamant | U herkent in  uw organisatie de waarden van VVU’s motto SPORTIEF? U begrijpt wat een volleybalclub van onze omvang kan doen voor uw imago? U  wilt uw naam verbinden aan een van de topteams of aan de gehele club? Laten we dan snel aan tafel gaan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.