Sponsormogelijkheden

Laatst bijgewerkt:

VVUtrecht is de grootste volleybalvereniging van Utrecht en de derde van Nederland, met ruim 600 actieve leden. VVU bestaat sinds 1986 - met een voorgeschiedenis die teruggaat tot 1948 - en biedt volleybal aan op alle niveaus en voor alle leeftijden:
• Seniorencompetitie: 14 dames- en 9 herenteams, ca. 250 leden
• Jeugd (uniek in Utrecht!): 24 competitieteams, ca. 200 leden, en ca. 50 mini’s
• Masters: 3 teams (dames) en Recreanten: 5 teams (mix), ca. 100 leden

De VVU-thuisdag is een geweldige en gezellige verenigingsdag, waarop de 500 VVU-competitievolleyballers en evenzoveel tegenspelers met hun publiek Sportcentrum Galgenwaard aandoen. 11-12 keer per jaar zijn van ’s ochtends vroeg tot in de avond alle jeugd-, regio- en topteams actief op en rond de 8 velden, met aan het eind van de dag de topwedstrijden van H1 en D1 op het VVU-centercourt. De 100 recreanten hebben een eigen toernooiencircuit.

Evenementen | Naast de thuisdagen organiseert VVU veel verschillende activiteiten en evenementen zoals:
• Feesten, zeker drie per seizoen
• Bedrijventoernooi, 25-30 teams strijden jaarlijks om het Kampioenschap van Utrecht
• Oliebollentoernooi, ludiek, gezellig eindejaartoernooi met jeugd, senioren en recreanten door elkaar
• Het Jong&Oudertoernooi, teams van 3 jeugdspelers met hun ouders
• Sponsordag
• Clinics en toernooien voor basis- en middelbare scholen
• Jeugdkamp, weekend met ca. 100 kinderen op stap
• NK Masters, Nederlands kampioenschap voor herenteams 40+
• Beachvolleybal (Zuilen, trainingen en toernooien)
• Interland of topwedstrijd (2012 en 2015, mogelijkheden afhankelijk van programma Oranje-teams)

Sponsoring | Om de sportieve en maatschappelijke ambities te ondersteunen en de positie van VVUtrecht als topvereniging uit te bouwen willen we graag zoveel mogelijk personen en bedrijven als sponsor aan ons verbinden. Sponsoring kan heel laagdrempelig - als teamsponsor of Vriend van Utrecht - tot en met een zeer professionele aanpak op afdelings- of clubniveau, waarin de communicatiedoelstellingen van de sponsor leidend zijn in de invulling van de tegenprestaties van VVU.
• Lidmaatschap Vrienden van VVU
• Teamsponsor van jeugd- of regioteam
• Afdelingsponsoring (Jeugd, Dames, Heren, Recreanten/Masters)
• Sponsor van activiteiten of evenementen
• Sponsor van topteam D1 of H1 (met naamskoppeling) - of divisieteam
• Clubsponsor met naamskoppeling

Tegenprestaties | VVUtrecht is een hechte en actieve community, met ruim 200 vrijwilligers. Er zijn veel communicatiemiddelen, op club- en eventniveau, die ingezet kunnen worden voor web- en advertising. Ook kunt u zich presenteren bij een van onze events en kunnen we kijken of er gezamenlijke acties te bedenken zijn (zie pagina Acties). Een greep uit de middelen die VVUtrecht inzet:
• Boarding bij het VVU-centercourt, banners in de entree
• Advertising in thuisblad VVU Tribune, op eventposters en -fyers
• Webvertising op site en social media (club- en eventgroepen, Twitter)
• Aanwezigheid met stand op TopThuisdagen (twee per seizoen, extra bezoekers)

Wilt u iets met VVUtrecht of heeft u andere sponsoring-gerelateerde vragen, neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We gaan graag met u aan tafel om te bespreken hoe we elkaars doelstellingen het beste kunnen bereiken. Graag tot ziens bij VVUtrecht in de Galgenwaard!