VVU Vrijwilligers

Laatst bijgewerkt:

VVU is een energieke volleybalvereniging waar veel vrijwilligers actief zijn. Daar zijn we trots op! Wij willen het bestaande prettige werkklimaat voor vrijwilligers continueren. En we zetten ons in om meer vrijwilligers enthousiast te maken voor de vele werkzaamheden die een vereniging met zich meebrengt. We doen het vrijwilligerswerk vóór elkaar en mét elkaar. Omdat wij vinden dat dat bij een vrijwilligersvereniging hoort.
Op iedereen binnen de vereniging zullen we een beroep doen om bij te dragen aan de vereniging binnen zijn of haar kunnen. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd om met nieuwe voorstellen te komen en initiatieven te ontplooien.

We hanteren een aantal uitgangspunten ten aanzien van het vrijwilligerswerk:
Cultuur: binnen VVU draagt ieder lid een steentje bij naar zijn of haar vermogen. Dat onderstrepen wij van harte en maken wij ons hard voor;
Zichtbaar: wij willen laten zien wat onze vrijwilligers doen en geven daar dat het hele jaar aandacht aan;
Trots: wij spreken onze waardering persoonlijk uit naar individuele vrijwilligers, elk jaar adviseren we over de “vrijwilliger van het jaar” en we sluiten gezamenlijk het seizoen af met een feest;
Zelfredzaamheid: wij ondersteunen iedereen die vrijwilligers zoekt voor een klus. Dat doen we door middel van advies, bemiddeling en het bijhouden van een vrijwilligersadministratie.

Wil jij je graag inzetten voor de vereniging en laten zien dat jij die V-factor hebt? Mail dan voor meer info en mogelijkheden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..