Laatst bijgewerkt:

VVUtrecht bestaat sinds 1986 en is met 600+ leden de grootste volleybalvereniging van de stad Utrecht en de derde van Nederland. De vereniging biedt volleybal op alle niveaus aan, binnen senioren-, jeugd-, recreanten- en mastersteams. Kwaliteit leveren op alle niveaus staat hoog in het vaandel. Tevens ligt er binnen de vereniging een grote nadruk op topvolleybal en een sterke opbouw vanuit de jeugd. De omvang en sportieve ambities van VVU vereisen bekwame bestuurs- en commissieleden, die met visie en een handen-uit-de-mouwenmentaliteit het verschil kunnen maken. Wat wordt er binnen bepaalde functies van hen verwacht? Kijk op deze pagina's, ook als je wel iets wilt doen maar niet al te vaak of onregelmatig tijd hebt. Ook dan kan VVU je goed gebruiken!