Functieomschrijving Redactie Tribune

Wat houdt de taak precies in:

De Tribune is het blaadje van VV Utrecht dat ongeveer 12 keer per jaar op thuisdagen verschijnt. Voor dit blad verzorg je de teksten. Je werkt nauw samen met de andere commissieleden, zowel de vormgevers als de andere redactieleden.

Wat wordt er van mij verwacht:

Je spoort leden aan om artikelen in te leveren, verzamelt deze en redigeert ze voor plaatsing in de Tribune. Je houdt je oren en ogen open voor clubnieuws en kijkt op de website voor actualiteiten. Ook is het mogelijk om na afloop van een activiteit zelf een stuk te schrijven of een lid te vragen een stuk te schrijven.

Wat zijn de doelen van deze commissie:

Op de hoogte zijn van activiteiten binnen de vereniging en die vertalen naar artikelen voor de leden en het brede thuispubliek. Doel voor komend seizoen: de productie van de Tribune 50 procent goedkoper maken.

Hoeveel vergaderingen zijn er gemiddeld:

Ongeveer 4 gezamenlijke vergaderingen. Verder heb je voornamelijk digitaal contact met leden en andere commissieleden.

Hoeveel tijd ben ik hieraan kwijt:

Voorafgaand aan iedere thuisdag ongeveer 3 uur.

Uit hoeveel personen bestaat deze commissie:

Hoeveel punten kan ik hiermee verdienen: