Functieomschrijving Teammanager

Wat houdt de taak precies in:

Alle operationele zaken regelen die met het team te maken hebben. Je maakt deel uit van de staf die onder leiding staat van de hoofdtrainer. Je neemt zoveel mogelijk werk uit handen, die de hoofdtrainer uit handen wil en kan geven. Het betreft in ieder geval de organisatie van de speeldagen. De thuisdag wordt in afstemming met de courtmanager voorbereid. Je bent eerste aanspreekpunt voor de Nevobo als het gaat om zaken rondom het team.

Wat wordt er van mij verwacht:

Je bent iemand die regelen en coördineren leuk vindt. Je staat dicht bij het team en de staf van het team en je bent aanwezig bij wedstrijden. Je hebt een goed gevoel hoe je kunt anticiperen met betrekking tot organisatorische zaken en je bent communicatief sterk.

Wat zijn de doelen van deze functie:

Goede organisatie rond het team en zo de technische staf ontlasten, zodat deze zich met het team op de prestatie kan richten.

Hoeveel tijd ben ik hier aan kwijt:

De wedstrijddagen zelf met daaromheen diverse afstemmingen. Als het ingeregeld is zal de te besteden tijd naast de wedstrijddagen meevallen. Het begin van het seizoen kent daardoor altijd een piek, omdat er dan wat organisatorische zaken geregeld moeten worden.

Hoeveel punten kan ik hiermee verdienen: