Functieomschrijving Analist

Wat houdt de taak precies in:

In de Eredivisie is dit een vastomschreven taak die deel uitmaakt van de staf van het team. Wij bereiden ons voor op deze activiteit in de Topdivisie. Tijdens de wedstrijd de analyse bijhouden in geselecteerde software. Nabewerking doen en bespreken met de staf en/of team. Op die manier maak je volledig deel uit van de staf van het team.

Wat wordt er van mij verwacht?

Enthousiasme met betrekking tot volleybalanalyse. De wil om het programma te leren kennen en vaardigheden daarin op te bouwen. Ideaal is dat we dit met meerdere mensen doen, zodat we een klein team van analisten hebben.

Wat zijn de doelen van deze functie?

Door middel van een goede analyse het team beter maken en tijdens en voor de wedstrijd inzicht geven in patronen (en daarmee een goede wedstrijdvoorbereiding).

Hoeveel tijd ben ik hieraan kwijt?

Natuurlijk de wedstrijddagen zelf en de tijd voor uitwerken en nabespreking. Uitwerken vraagt in het begin meer tijd omdat dit enige vaardigheid vereist.

Hoeveel punten kan ik hiermee verdienen?