Functieomschrijving Coördinator NOJK

Laatst gewijzigd:

Het NOJK is het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap (in 1819 het Asics Open genaamd). Hiervoor schrijven we in elke leeftijdsklasse MA-B-C-D en JA-B-C-D onze beste talenten in, ongeacht in welk team ze in de competitie uitkomen. Het doel is kampioen van Nederland te worden.

Wat is jouw taak als NOJK-coördinator? Je regelt alle randzaken die met de voorbereiding en de speeldagen te maken hebben. Trainers, trainingen, selectie, spelers uitnodigen, inschrijven etc. Je krijgt hulp van de Jeugd-TC en de jeugdtrainers. De voorwaarden die nodig zijn om succesvol te zijn stem je rechtstreeks af met de JTC en de technisch directeur. 

Wat moet je daarvoor zoal kunnenJe kunt dit zelfstandig doen, met een stevig verantwoordelijkheidsgevoel. Je volgt het draaiboek (beschikbaar vanuit eerdere jaren) en stelt dat bij indien nodig. Je coördineert gezamenlijke trainingsruimte, communiceert via de appgroep NOJK-trainers.

Hoeveel tijd kost je dit? Gemiddeld 2 uur per week in de periode oktober - februari, met een piek bij aanvang.

Met wie werk je samen? Dit kan door één persoon opgepakt worden, maar in een duo (met goede afstemming) is ook mogelijk. Je werkt met 10-12 trainers die alleen of in duo’s een NOJK-team begeleiden. 

Hoeveel punten kan ik hiermee verdienen? 10