Functieomschrijving Coördinator Talenten-toplijn

Laatst gewijzigd:

De Talenten-toplijn start in de jeugd en loopt door tot D1 en H1. Omdat talenten zich snel ontwikkelen en daarop goed geanticipeerd en gereageerd moet worden, volstaat de constructie met de afzonderlijke TC’s niet. Eén coördinator kan onze volleybaltalenten begeleiden en TC-leden en trainers zodanig organiseren dat we de ontwikkeling van talent kunnen maximaliseren.

 

 

Wat is jouw taak als Toplijn-coördinator? Je staat in nauw contact met de TC’s en de toplijntrainers om onze talenten te volgen en proactief te begeleiden. Je behartigt de belangen van de talenten, communiceert met hen en hun ouders en coördineert extra faciliteiten voor hen met de Jeugd-TC en de senioren-TC’s en met de trainers. Je hebt direct overleg met de JTC en Technisch Directeur.

Wat moet je daarvoor zoal kunnen? Je hebt goed volleybalinzicht en je bent ook communicatief vaardig. Je bent een (jeugd)trainer die niet constant aanwezig kan zijn op trainings- en coachingmomenten, maar die zijn of haar inzicht en ervaring graag wil inzetten om talenten zo goed mogelijk te begeleiden. Je bent de Haarlemmerolie in de talentontwikkeling. 

 

Hoeveel vergaderingen zijn er? Je bent onderdeel van de Jeugd-TC, maar de taak gaat verder dan alleen jeugd. Je kunt enkele keren per jaar aansluiten bij vergaderingen van de TC’s en JTC.

Hoeveel tijd kost je dit? Gemiddeld 2 à 3 uur per week.

 

Hoeveel punten kan ik hiermee verdienen? 10