Functieomschrijving Commissie Acties / Interne activatie

Wat houdt de taak precies in:

Commerciële acties van vv Utrecht zijn bijvoorbeeld de SponsorKliks-actie, de Grote Clubactie en de actie die we afgelopen jaar met Loogman Carwash hebben gedaan. Een dergelijke actie vraagt voor een wat kortere tijd een wat grotere tijdsinspanning. Komend seizoen is er een idee voor een innovatieve actie, waarbij we grootschalig producenten en detaillisten gaan benaderen om kerstpakketten te vullen, die verkocht gaan worden door onze (jeugd)leden en waarvan de opbrengst voor zowel vv Utrecht als voor een algemeen goed doel is. Ruimte voor andere ideeën is er ook altijd. Samen met je commissieleden ga je een actie organiseren en tot succes maken.

Wat wordt er van mij verwacht:

Je kunt organiseren en communiceren, je zorgt dat de actie bij ieder lid bekend wordt en dat ze er zoveel als mogelijk aan deelnemen.

Wat zijn de doelen van deze commissie:

Zie omschrijving commerciële cluster.

Hoeveel vergaderingen zijn er gemiddeld:

1 x per 2 maanden

Hoeveel tijd ben ik hier aan kwijt:

Gemiddeld 2 - 3 uur per week, voor beperkte periode

Uit hoeveel personen bestaat deze commissie:

Hoeveel punten kan ik hiermee verdienen: