Functieomschrijving Thuisdagcommissie

Wat houdt de taak precies in:

De thuisdagen van VV Utrecht zijn fantastisch. Lekker in onze eigen Galgenwaard met minimaal 6 teams tegelijkertijd een wedstrijd spelen. Dat maakt indruk op een tegenstander! Het kan alleen nog beter. De thuisdagcommissie gaat zich bezighouden met verschillende activiteiten rondom de wedstrijden. Voorbeeld zijn de Mini van de week bij H1 en D1, Maxi van de week (H1 en D1 bij de mini’s), een TOTO voor alle wedstrijden of een aanmoedigings dag voor buddy teams.

Wat wordt er van mij verwacht:

Met de andere commissieleden ga je aan de slag met het bedenken van leuke activiteiten tijdens de thuisdag. Daarbij werken jullie ook veel samen met de andere commissies binnen het Cluster Verbinding.

Wat zijn de doelen van deze commissie:

De verbinding ook in het volleybal te vergroten onder de teams.

Hoeveel vergaderingen zijn er gemiddeld:

Geheel afhankelijk van wat je afspreekt met je commissie, maar voorlopig ongeveer een keer per maand.

Hoeveel tijd ben ik hier aan kwijt:

Gemiddeld tussen de 1,5 - 2,5 uur per week, alleen zal dit voornamelijk tijd op een thuisdag zijn.

Uit hoeveel personen bestaat deze commissie:

Hoeveel punten kan ik hiermee verdienen: