Vrijwilliger van het jaar

Laatst bijgewerkt:

VVUtrecht is meer dan een volleybalclub. Een community waarin we met en voor elkaar niet alleen ervoor zorgen dat we trainen en spelen, maar ook samen feesten organiseren, het volleybal promoten, onze jeugdleden een gezellige en veilige omgeving bieden enzovoorts. Dat kan alleen als er leden zijn die niet alleen het volleybal ‘consumeren’, maar zich ook inzetten om de club mooier, beter, groter te maken. Deze leden hebben wat we bij VVU de V-factor noemen. Het leger vrijwilligers bestaat dit jaar uit zo’n 200 leden en we zijn er heel trots op dat we daarmee ruim boven het landelijk gemiddelde scoren! Van deze actieve leden verdienen een paar mensen extra aandacht. Zij verdienden het om 'Vrijwilliger van het Jaar’ te worden. Zij vormen een inspiratiebron voor de anderen. Veel dank voor jullie inzet!

Wil jij iemand nomineren die volgens jou deze titel voor seizoen 16-17 verdient? Mail de naam en je motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

16-17 Mark Oude Avenhuis
15-16 Michel Heuvelman