VV=U. De club, die dragen we samen.

Laatst bijgewerkt:

VVU: dat ben jij, dat bent u! Ga direct naar deze vacaturesite!

VVU is een grote, actieve en ondernemende club. Rondom de trainingen en wedstrijden wordt alles geregeld, maar ook naast het veld ontplooien we veel activiteiten! We zijn enorm blij met alle actieve leden die zich binnen én buiten de lijnen bij VVU onmisbaar maken.

Om onze ambitieuze plannen te realiseren hebben we deze actieve leden ook nodig. We willen alle teams op hoog niveau faciliteren, we vinden onderlinge verbinding belangrijk en we hebben sportieve en maatschappelijke ambities. Alleen door met elkaar de handen uit de mouwen te steken wordt het ook mogelijk om deze doelen te verwezenlijken. Oftewel: VV=U! Zonder de inzet van actieve leden zou het niet mogelijk zijn om bij VV Utrecht te volleyballen.

Om te zorgen dat het aantal actieve leden op peil blijft, gaat met ingang van seizoen 2017-2018 een nieuw puntensysteem in. Het bestuur heeft een waardering gegeven aan alle taken en functies die er binnen de vereniging zijn. Jaarlijks wordt aan alle teams gevraagd een bepaald aantal punten te behalen, door het uitvoeren van clubwerzaamheden. Dit doen we per team, omdat volleybal een teamsport is en wij geloven in de kracht en toegevoegde waarde van een team. Heeft een teamgenoot de afgelopen jaren al veel gedaan voor VVU? Dan ligt de bal nu wellicht bij een ander. Dit is iets waar de teams jaarlijks met elkaar naar kijken.

Via deze vacaturesite kan iedereen binnen VVU bekijken welke vacatures actueel zijn, hoe de teams er qua punten voor staan en kan worden ingeschreven op de vacatures. En ook als je geen lid bent van VV Utrecht, ben je natuurlijk welkom om een functie bij ons te komen vervullen!

Behalve de ‘vrijwilliger van het jaar’ gaan we jaarlijks ook de prijs voor ‘vrijwilligersteam van het jaar’ uitreiken. Dus zorg dat je met je team het aantal punten op niveau houdt, of boven de rest uitstijgt!

Heb je, ook na het bekijken van de VV=U-website nog vragen? Neem dan contact op met Margriet (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).