VVU-communicatie

Laatst gewijzigd:

Handleiding communicatie | We zijn een actieve en ambitieuze club. Dat dragen we graag uit in alle communicatiemiddelen. Een uniforme uitstraling is daarin erg belangrijk. Commissies en vormgevers kunnen daarbij deze handleiding gebruiken.

VVU-logo, -font en -bogen nodig? Hieronder vind je downloadpakketten met logo’s en andere elementen waarmee je VVU-uitingen kunt produceren in zowel professionele grafische programma’s als in MS-Office en webtoepassingen.

VVU-kleding | Als je via de VVU-webshop inkoopt, dan zijn zaken als kleuren, logo, lettertypen en kwaliteit al geregeld: je koopt snel en makkelijk iets goeds in, dat past bij VVU. Bovendien krijg je 10% korting en daarbovenop krijgt VVU ook een percentage terug, in de vorm van sponsoring van VolleybalDirect. Wil je desondanks zelf VVU-kleding voor je team inkopen, dan bevat de communicatiemanual ook tips daarvoor.

  

  

8 februari 2018 was er een goede sessie met VVU-communicatie en een aantal commissies. Daarin zat een presentatie van de huisstijl en een voorbeeld van hoe een uiting betrekkelijk eenvoudig naar een goede VVU-uiting omgezet kan worden. Dat is in enkele punten te vervatten en die zie je op de sheet hieronder. Moet jij een poster of banner of campagne maken voor jouw commissie en wil je hier meer van weten? Download de manual en maak er iets moois van!