Clubkleding

Laatst bijgewerkt:

Medio 2016 is VVU met VolleybalDirect gestart met een nieuwe webshop voor VVU-kleding. Hier vind je een mooie selectie van officiële VVU-producten zoals wedstrijdtenues, trainingspakken en tassen. Zoek jij iets voor jezelf of je team? Bestel dan hier! Alles voor bedrukkingen van logo’s en teksten is al voor je geregeld. Dat is super gemakkelijk en zo bereiken we de uniformiteit die van VVU één grote zwart-rode familie maakt! Bovendien krijg je 10% korting én krijgt VVU van VolleybalDirect een percentage terug in de vorm van sponsoring!

Zo krijg je als VVU-lid 10% korting in de VVU-webshop (en op alle andere producten van VolleybalDirect).
• Maak een account aan op de webshop en vul bij Klantgegevens je Nevobo-relatiecode in (staat op je spelerskaart). Hiermee krijg je 5% korting.
• Vul bij Tegoedboncode het volgende in: VVU86 en klik dan op Tegoedbon inwisselen. Hiermee krijg je nog eens 5% korting.
• Check op de rekening of beide kortingen zijn berekend. Eventueel kun je de orderstappen opnieuw maken.
De korting geldt ook voor de VVU-wedstrijdtenues!

Clubkleding senioren | De wedstrijdshirts voor senioren kunnen uitsluitend in de webshop besteld worden. Om een snelle levering te garanderen zijn alleen shirtnummers 1 tot en met 25 te bestellen. Hierbij zijn de nummers 1 en 11 gereserveerd voor de libero-shirts. Als je een wedstrijdshirt of genummerd trainingspak bestelt, stem dan met je team af welk nummer jij krijgt.

Jeugdshirts | Als jeugdlid koop je geen shirt maar huur je er een van de club. Ben je een nieuw jeugdlid of is je shirt te klein? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de mail je naam, team en de maat die je graag wilt hebben. Je betaalt automatisch de huur van het shirt via de contributie. Een zwart broekje, kniebeschermers, sleeves enz.: die bestel je via de webshop.

Inleveren wedstrijdshirts jeugdleden | Stop je met volleybal? Lever dan je wedstrijdshirt in bij je trainer of bij Petra van Santen (coördinatie jeugdshirts). Ga je naar de senioren? Ook dan lever je je shirt in, óf je koopt het shirt voor €25. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lever je je shirt niet in, dan wordt een bedrag van €25 via automatische incasso van je rekening afgeschreven.

Zelf kleding ergens anders inkopen? | Vind je niet wat je nodig hebt in de VVU-webshop en ga je elders shoppen, pas dan de huisstijlregels van VVU toe. We willen graag één grote club zijn, en onze zwart-rode clubkleding is daar een van de krachtigste uitingen van. Prachtig toch als de hele zaal op zaterdag VVU-gekleurd is? Kies de basiskleding in een van de clubkleuren rood of zwart, en maak bedrukkingen met het juiste VVU-logo en het goede lettertype. Hoe je dat doet staat in de communicatiemanual. Wil je opvallen, en zou je daarom júist voor andere kleuren willen kiezen? Dat kan, alleen lijk je dan geen VVU-team, maar van een andere club. Probeer daarom juist bínnen de grenzen van de VVU-huisstijl op te vallen. Wees creatief - of vraag om hulp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..