Teams

Als je het leuk vindt om te sporten en goed wilt leren volleyballen om zo hoog mogelijk wedstrijden te spelen, dan kan dat bij VV Utrecht! Maar ook als je dat niet zo belangrijk vindt en vooral gezellig met je leeftijdsgenoten wilt samenspelen, dan is er een team waar jij in past.

Jongste groepen 6-12 jaar: Cool Moves Volley
Volleybal is technisch best een moeilijke sport om te leren. Daarom is er voor kinderen van 6 tot 12 jaar een trainings- en spelvorm bedacht waarin je spelenderwijs leert volleyballen. Ook bij VV Utrecht leer je op deze manier volleyballen. Dit heet Cool Moves Volley en is erg leuk. Het begint met gooi-/vangspelletjes en het eindigt met écht volleybal zoals volwassenen het spelen, met springen en smashen. 

Jeugd 12-18 jaar: topteams
In elke leeftijdscategorie hebben we een topteam, in sommige twee of zelfs drie. Deze selectieteams trainen standaard twee keer per week en de grootste talenten uit deze teams trainen vaak nog een derde keer mee bij hogere jeugdteams of bij de seniorenteams. VV Utrecht stimuleert spelers met talent om in hogere teams extra te trainen. Dus als je hoger wilt spelen, kun je altijd in een ouder team meedoen.

Jeugd 12-18 jaar: recreatieve teams
Als jij volleyballen met vriendinnen of vrienden gewoon gezellig vindt en zelf niet zo nodig een topvolleyballer wilt worden, dan zijn er ook genoeg leuke teams. Deze teams trainen één keer per week. Als je niet in een selectieteam zit, maar toch ook twee keer wilt trainen, vinden wij dat heel goed en zoeken wij voor jou een plek in een ander team voor een extra training.

Aanmelden?

Stuur dan een e-mail naar jeugd@vvutrecht.nl. Je kunt natuurlijk eerst een paar proeftrainingen volgen